Pokaż wyniki od 1 do 10 z 30

Wątek: Nie sądziłem że może być tak źle... Help?

Mieszany widok

Poprzedni post Poprzedni post   Następny post Następny post
    Vip Vip Awatar coboss
    BMW
    E38 730d
    Cytat Zamieszczone przez Livre Zobacz posta
    a alpinka dojdzie hmm...
    Ta dokładka jeżeli obniża przód to jest to kwestia mm na oko jak przymierzałem nie zmienia się nic po za kształtem dokładki.

Cytat Zamieszczone przez EVAN Zobacz posta
    Tak jak Tuczi mówi- to jakieś bajki z tym, że na AP jest jakoś mega twardo. Jeździłem na 16", 19" i 20" i wcale mną nie trzepało

Ja uważam za błąd mówienie, że na AP jeździ się źle (mam dobrą opinię o nich) ale jeszcze większym jest mówienie, że nic się nie zmienia.
    Abstrah.ując od jakości sprężyn można mówić OGÓLNIE O OBNIŻENIU, należy pamiętać, że po takim zabiegu charakterystyka pracy zawieszenia się zmienia!
    Skoki amorów są skrócone o 4cm! Wybieranie nierówności jest szybsze i agresywniejsze co nie powinno zbytnio przeszkadzać, jazda w zakrętach to sama przyjemność auto chce atakować łuki dużymi prędkościami. Za to uskoki poprzeczne!!!! Ludzie na samą myśl mnie bierze... obnizone zawieszenie po prostu nie trawi uskoków poprzecznych jak np. droga z płyt betonowych, owszem bardzo rzadko zdarza się, że zjeżdżamy w takie miejsca ale jedna taka przejażdżka sprawia, że chce się je wywalić. Jazda 10km/h i kolejna zmarszczka po najechaniu na kolejną płytę gwarantowana.
    Ostatnio edytowane przez coboss ; 28-01-2011 o 12:12
    ---===Bo radość to suma drobnych przyjemności===---

*** UWAGA! ACHTUNG! ATTENTION! ATENCION! ***
    Ze względu na ograniczony czas coraz rzadziej zaglądam na forum :(
    W sprawach pilnych proszę o kontakt na maila coboss@op.pl pamiętajcie o zaznaczeniu, że jesteście klubowiczami!

Uprawnienia umieszczania postów