Witam.
Czy ktoś wie gdzie dostać kieszeń do zmieniarki cd 6 płytowej do bmw 7 e38 1999r.
Pozdrawiam wszystkich. Waldek
Witam.
Czy ktoś wie gdzie dostać kieszeń do zmieniarki cd 6 płytowej do bmw 7 e38 1999r.
Pozdrawiam wszystkich. Waldek
allegro albo ASO
Mam taką kieszeń jak coś. Podpowiem Ci że możesz też szukać ze zmieniarki Pionner na 6 CD. Jest taka sama, bo zmieniarki w e38 były właśnie robione w większości przez firmę Pionner.
Tyle, że poliftowa zmieniarka typu PI ma nieco inny magazynek niż przedliftowa typu P(robiona przez pioneera) ;)
Celem wykształcenia nie jest napełnienie umysłu człowieka faktami; zadaniem jest nauczyć go, jak ma używać umysłu do.. myślenia. A często zdarza się, że człowiek lepiej umie myśleć, nie będąc krępowany wiedzą przeszłości.
Henry Ford
Nie pomagam przez tel, chcesz coś, jest pw, mail, gg, w ostateczności sms
Witam ja mam też taka zmieniarkę z magazynkiem jak co to pw
pozdrawiam
MIGL@NC
Witam.
Moja zmieniarka jest z 1998r i o kieszeń do takiej zmieniarki mi chodzi. Jweśli Mas taką do zbycia to proszę o informację .Pozdrawiam Waldek
Literka jest na klapce od slotu na magazynek.
Celem wykształcenia nie jest napełnienie umysłu człowieka faktami; zadaniem jest nauczyć go, jak ma używać umysłu do.. myślenia. A często zdarza się, że człowiek lepiej umie myśleć, nie będąc krępowany wiedzą przeszłości.
Henry Ford
Nie pomagam przez tel, chcesz coś, jest pw, mail, gg, w ostateczności sms
U mnie jest PI.