Strona 3 z 3 PierwszyPierwszy 123
Pokaż wyniki od 21 do 29 z 29

Wątek: gleba

użytkownik
    BMW
    e38 czerwone
    Papug !!!! Na każdym forum jest taki dział "przedstaw się" i zapraszam cię tam

Zaawansowany Użytkownik
    BMW
    E65
    Cytat Zamieszczone przez Neuf
    Papug !!!! Na każdym forum jest taki dział "przedstaw się" i zapraszam cię tam
    Witam, już to zrobiłem Neuf :)
    Pozdrawiam
    5.0 V8 IROC-Z28

użytkownik
    BMW
    e38 czerwone
    Zuch chłopak :)

Początkujący Użytkownik
    Siemka. ja zaczolem glebowanie od kupna nowych amorkow! BILSTEIN B6 SPORT kosztowalo mnie to 2400zl teraz czekam na sprezyny. do tago dojda nowe mocowania i takie tam bajery. mysle ze w 3500 sie zmieszcze! mysle ze to dobre rozwiazanie. Bal bym sie jezdzic 250km/h z jakims kombinowanym zawieszeniem. pozdrawiam

Zaawansowany Użytkownik
    BMW
    E38 740iA 97r
    Zabiorę głos w tej sprawie, Jak kupilem swoją e38 mialem już obniżoną, nawet cieszył mnie ten fakt. Bo troszkę ładniej wygladała, dzis podjąlem decyzje o podniesieniu auta bo 4 zbiornik paliwa do wymiany to już przesada, niemam zamiaru spawać, lutować, zamówiłem juz nowe amortyzatory i spręzynki z aso jak tylko się ociepli to biorę sie za unoszenie 7 na seryjna. I uroku jej to nie odejmie, a wręcz doda. Bo wolę nie "zglebioną" 7 niż obleśny korek od LPG.

Cytat Zamieszczone przez Adam740
    Zabiorę głos w tej sprawie, Jak kupilem swoją e38 mialem już obniżoną, nawet cieszył mnie ten fakt. Bo troszkę ładniej wygladała, dzis podjąlem decyzje o podniesieniu auta bo 4 zbiornik paliwa do wymiany to już przesada, niemam zamiaru spawać, lutować, zamówiłem juz nowe amortyzatory i spręzynki z aso jak tylko się ociepli to biorę sie za unoszenie 7 na seryjna. I uroku jej to nie odejmie, a wręcz doda. Bo wolę nie "zglebioną" 7 niż obleśny korek od LPG.
    Hmm a co masz korek od lpg w zderzaku ? :D ;D

bo ja mam obok benzynowego i nie widz nic w nim oblesnego ;D

Zaawansowany Użytkownik
    BMW
    E38 740iA 97r
    Naszczescie niemam LPG. Ale niestety wiekszosć e38 już ma. Zostawmy już temat gazu.

Cytat Zamieszczone przez Adam740
    Naszczescie niemam LPG. Ale niestety wiekszosć e38 już ma. Zostawmy już temat gazu.
    Poczekaj kilka miesiecy jak biedne LPG na turbo bedzie wciagac mhhm duzo 7demek BENZ ;D :D

Zaawansowany Użytkownik
    BMW
    E38 740iA 97r
    A czy ja napisałem że na gazie auta są słabsze?? Niewątpie w twoją wypowiedź poprostu instalacje LPG to niepotrzebna trepanacja auta, cięcia, wiercenia, kable(których i tak już dość bynajniej w 7).

Pozdrawiam

Uprawnienia umieszczania postów