Papug !!!! Na każdym forum jest taki dział "przedstaw się" i zapraszam cię tam
Papug !!!! Na każdym forum jest taki dział "przedstaw się" i zapraszam cię tam
Witam, już to zrobiłem Neuf :)Zamieszczone przez Neuf
Pozdrawiam
5.0 V8 IROC-Z28
Zuch chłopak :)
Siemka. ja zaczolem glebowanie od kupna nowych amorkow! BILSTEIN B6 SPORT kosztowalo mnie to 2400zl teraz czekam na sprezyny. do tago dojda nowe mocowania i takie tam bajery. mysle ze w 3500 sie zmieszcze! mysle ze to dobre rozwiazanie. Bal bym sie jezdzic 250km/h z jakims kombinowanym zawieszeniem. pozdrawiam
Zabiorę głos w tej sprawie, Jak kupilem swoją e38 mialem już obniżoną, nawet cieszył mnie ten fakt. Bo troszkę ładniej wygladała, dzis podjąlem decyzje o podniesieniu auta bo 4 zbiornik paliwa do wymiany to już przesada, niemam zamiaru spawać, lutować, zamówiłem juz nowe amortyzatory i spręzynki z aso jak tylko się ociepli to biorę sie za unoszenie 7 na seryjna. I uroku jej to nie odejmie, a wręcz doda. Bo wolę nie "zglebioną" 7 niż obleśny korek od LPG.
Hmm a co masz korek od lpg w zderzaku ? :D ;DZamieszczone przez Adam740
bo ja mam obok benzynowego i nie widz nic w nim oblesnego ;D
Naszczescie niemam LPG. Ale niestety wiekszosć e38 już ma. Zostawmy już temat gazu.
Poczekaj kilka miesiecy jak biedne LPG na turbo bedzie wciagac mhhm duzo 7demek BENZ ;D :DZamieszczone przez Adam740
A czy ja napisałem że na gazie auta są słabsze?? Niewątpie w twoją wypowiedź poprostu instalacje LPG to niepotrzebna trepanacja auta, cięcia, wiercenia, kable(których i tak już dość bynajniej w 7).
Pozdrawiam