Poka¿ wyniki od 1 do 10 z 23

W±tek: Przerywa radio/cd/pdc i ka¿dy dzwiêk z g³o¶ników / Mruga ma³y wy¶wietlacz w iDrive!

Widok w±tkowy

Poprzedni post Poprzedni post   Nastêpny post Nastêpny post
    Zaawansowany U¿ytkownik Awatar Arman
    Do³±czy³
    Nov 2010
    BMW
    740d F01
    Sk±d
    Kraków

Angry Przerywa radio/cd/pdc i ka¿dy dzwiêk z g³o¶ników / Mruga ma³y wy¶wietlacz w iDrive!

Witam.

Zacznê od pocz±tku.
    Mam bardzo dziwny problem i za³ama³em rêce, poniewa¿ autko kupi³em dwa dni temu dopiero i ma³o co z niego rozumiem. Sprawa wygl±da tak, ¿e samochód ma bardzo s³aby akumulator (jeszcze oryginalny) zakupi³em nowy ale s± problemy z wymian± poniewa¿ przeszkadza butla w kole od LPG. Ale zaraz na drugi dzieñ po kupnie (wczoraj) nie chcia³ odpaliæ z rana, dodatkowo samochód otwiera³em z kluczyka a nie z centralnego bo by³ ca³kowicie roz³adowany. Odpali³em go dopiero przy pomocy kolegi kiedy pod³±czyli¶my kable pod maskê i u niego i u mnie. By³o wszystko w jak najlepszym porz±dku. Dzisiaj odpali³em go tak samo z tym ¿e, przy w³o¿eniu kluczyka wyskakuje mi "Safe mode/system" (nie pamiêtam dok³adnie czy mode czy system), ¶wieci siê poduszka, po lewej stronie ten ma³y kwadrat w iDrive lekko mruga, d¼wiêk w g³o¶nikach przerywa, co 2-3sekundy...

BMW 745i 02 + Nowe LPG (8ty¶ km) wersja USA

BARDZO PROSZÊ O WSZELK¡ POMOC! CO TO MO¯E BYÆ I OD CZEGO MOG£O SIÊ TAK STAÆ?

Kupi³em auto o którym marzy³em 6lat, a nie zd±¿y³em siê nim nawet dzieñ nacieszyæ, teraz nie wiem co siê sta³o, jak to naprawiæ, co to mo¿e byæ i ile mi wyjdzie naprawa...
    Ostatnio edytowane przez Bezi ; 26-01-2011 o 18:47

Uprawnienia umieszczania postów

• Nie mo¿esz zak³adaæ nowych tematów
  • Nie mo¿esz pisaæ wiadomo¶ci
  • Nie mo¿esz dodawaæ za³±czników
  • Nie mo¿esz edytowaæ swoich postów
  •