A nie przyszło Wam na myśl, że koleś po prostu handluje autami a że gustuje w tych modelach to te ściąga.
A nie przyszło Wam na myśl, że koleś po prostu handluje autami a że gustuje w tych modelach to te ściąga.
---===Bo radość to suma drobnych przyjemności===---
*** UWAGA! ACHTUNG! ATTENTION! ATENCION! ***
Ze względu na ograniczony czas coraz rzadziej zaglądam na forum :(
W sprawach pilnych proszę o kontakt na maila coboss@op.pl pamiętajcie o zaznaczeniu, że jesteście klubowiczami!
Irek poszedł byś z nią do łóżka ?
bo ja nie :D
Kolekcja naprawdę fajna :D ..ale te nakładki chromowane , ekrany w aucie to jak dla mnie trochę nie pasuje - ale o gustach się nie mówi ..
No i te powypadkowe .. o w mordę, że on się nie boi nimi jeździć ?!
Jak widać nie tylko polak potrafi :), a kolekcja naprawde godna podziwu. A odbiegajac troszke od tematu mam male pytanie czy odpowiedniiem E38 L7 to w E32 jest highliner czy byla jakas dluzsza wersja ?
Highline nie jest dłuższy od longa i dłuższej e32 nie było. L7 jest dłuższe niż zwykły long, jednak chyba można powiedzieć, że L7 to następca Highlinera.
obejrzałem cały materiał i powiem jedno: Gość z rozmachem! bo nie tylko zajebista stajnia BMW ale Rols, jacht, ze sześć skuterów wodnych, narty, wycieczki.. facet się nie pierdoli ma co chce! i żyje jak chce! - za to wielki podziw i szacun.
l7 fajne . Mieszka blisko mojego miejsca wypoczynku nad chorwackim morzem, jak bede miał szczeście to zrobie fotkę za rok
codziennie rano budzę się piękniejszy, ale dzisiaj to już przesadziłem :P
całkiem rozbite te jego beemki...
podobne rzeczy już widziałem nawet gorsze i jakoś jeżdżą hehe