musze wymienic amorki.moze doradzicie cos?jakie?jakis dobry nie drogi sklep?
dzieki z gory
musze wymienic amorki.moze doradzicie cos?jakie?jakis dobry nie drogi sklep?
dzieki z gory
lukaskwiat
...ja polecam SAHS czy cos takiego z wymianą placilem 1700zl przod.......
bilstein :)
Jezeli ma byc tanio i dobrze (jesli to mozliwe) to kayaba ;) 2 lata gwarancji.
Witam! Jestem mlodszym klubowiczem jezeli chodzi o to jak dlugo jestem wklubie, ale polecam amortyzatory keyab model gasapsorber (niejestem pewien co do pisowni;) W mojej ostatniej slicznej e-38 musialem wydac na to ok 2000 za komplet. Sa to amortyzatory swietnie nadajace sie do szybszej jazdy z niewielka utrata komfortu ale za to zwiekszaja o duzo przyczepnosc na ciasnych wyboistych zakrentach (I O TO CHODZI!) Jezeli chcesz miec super zawieche to polecam ci to w 200%ach wkoncu sam je sprawdzilem :) . A jak chcesz wydac troche wiecej kasy na swoja bestje to sa oczywiscie z tej samej firmy lecz maja one dodatkowo regolacje twardosci
.Pozdrawiam :D
M POWER;)
Witaj kolego zapraszam do działu Przedstaw się... miło nam będzie powitać nowego użytkownika na naszym forum. ;)Zamieszczone przez M POWER;)
Dreams from Dreams - 7er...
bilstein B6 jest twardy nasze wspaniałe drogi i jesli masz obniżone zwieszenie to odradam chyba że masz dużo pieniędzy na wahacze ,druga opcja to kayaba zakupisz je za 740 zł 2 szt. lub monroe reflex z 3 letnią gwarancją zakupisz je za 578zł ,co do sachsa to nie warto przepłacać to że sa one w naszych autach montowane fabrycznie to nie maja nic wspólnego z obecna jakoscią.
to mnie teraz pocieszyles ja kupowalem wlasnie sachsa ale jak narazie nie nazekam a co do wahaczy orientujesz sie jakie koszta?Zamieszczone przez marcinesko
na nich pojeździsz równiez bez obaw tylko nie warto przepłacać ,co do wahaczy to za 4 szt. trzeba zapłacić z firmy moog 833 zł,trw 937 zł,swag 1100 zł,febi 1000 zł oraz perełka lemforder 1290 zł.
BOGE