OTO MOJE SIEDEM, MOJA DUMA I SOL W OKU POSIADACZY LANOSOW:)
OTO MOJE SIEDEM, MOJA DUMA I SOL W OKU POSIADACZY LANOSOW:)
witam na forum,
no i doczekalismy sie wizyty - wlasciciela chyba najbardziej znanego w polsce E38, na pewno przysluzylo sie temu TVN turbo - jak i takze popularnosc w swiecie polskiego RAPu - od wielu lat (dla jednych lubiany, dla innych nienawidzony .....)
Na temat twojego auta padlo na forum juz niejedno zdanie - nie zawsze pochlebiajace - ale wiadomo sa rozne gusta ......
Jak by nie bylo 7 to SIEDEM - a tym bardziej E38 - dlatego witam i ciesze sie miec takiego goscia na forum.
Zapraszam na spoty i zloty !
Szacunek za 1khz (SMAK BEAT records) i Trzycha..... - jak by nie bylo - historia polskiego rapu
Pozdrawiam, Sebek
Masz pytanie lub problem odnośnie funkcjonowania forum, współpracy ...
Proszę o kontakt ze mną .!
PO PIERWSZE - DLACZEGO KRZYCZYSZ KOLEGO????
Po drugie - witam na forum.
Po trzecie - warto gdybyś jakoś udokumentował że jesteś właścicielem auta ze zdjęć. Mieliśmy tu niejednego marzyciela pokazującego foty z Netu.
No i po czwarte - opinie nt. tego E38 są - hmm... podzielone, żeby ująć to najłagodniej. Ale o tym możesz już sam przeczytać.
'00 BMW 740i, cosmosschwarz
Ex: '96 BMW 740i, cosmosschwarz
Ex: '91 Mercedes-Benz 560SEC, perlmuttgrau
Siódemka siódemce nie równa :|Zamieszczone przez Sebek
Jestem przeciwny takim zmianą dla mnie to jest zepsucie bardzo ładnej linii E38 :|
Powstrzymam się od komentarza :/
Pozdrawiam i Witam.
Miłosz Jedyna która łączy i zabija BMW i Alpina :)
Moja Czarno Czarna E32
a z ktorego roku jest twoja fura? :]
Niewiem czy rowna czy nierowna - nie mierzylem - powiedzialem tylko ze 7 = 7 a to fakt niezaprzeczalny ;D ;D ;DZamieszczone przez łapa735
Pozdrawiam, Sebek
Masz pytanie lub problem odnośnie funkcjonowania forum, współpracy ...
Proszę o kontakt ze mną .!
Możesz wrzucić fotę VIN-u na przednim kielichu? Tego w Necie raczej nie ma, a my już sobie dojdziemy czy numer odpowiada autu Jacka Granieckiego.
'00 BMW 740i, cosmosschwarz
Ex: '96 BMW 740i, cosmosschwarz
Ex: '91 Mercedes-Benz 560SEC, perlmuttgrau
To była metafora xD Ale z takim wyglądem z fabryki nie wyjechała no nie ? :]Zamieszczone przez Sebek
Miłosz Jedyna która łączy i zabija BMW i Alpina :)
Moja Czarno Czarna E32
Witam, ja na razie wstrzymam się od daleko idących wywodów na temat tej 7er do momentu uwiarygodnienia właściciela tego postu... ;D
Tymczasem zapraszam na spoty jeżeli znajdziesz kolego troszkę czasu... ;)
Dreams from Dreams - 7er...
Powitam i pozdrowię jak człowiek się uwiarygodni :) no oby nie kolejne dziecko neostrady ...