a więc kolego u mnie po spotkaniu z astrą ucierpiało tak : maska ,lewy błotnik, zderzak ,pas przedni lewa lampa kierunkowskaz , na początku szukałem wszystkiego pod kolor nie polecam ceny kosmos ,podłużnice całe
w efekcie końcowym jest tak :pas przedni używka - 200zł , błotnik - 160zł,zderzak (kompletny jest dużo bardziej opłacalny gdyż same plastiki są cholernie drogie) - 600zł,maska bez grila i wygłuszeń - 700zł, lampy kupiłem komplet bez xenonu a że miałem oryginalny przełożyłem soczewki, przetwornice sam - 300zł, kierunkowskazy - 100zł co daje 2060zł i do tego malowanie : maska - 300zł błotnik i zderzak po 250 zł czyli 800 zł malowanie plus poskładanie jakieś 300 zł czyli łącznie = 3100zł !
a rozglądając się za autami typu anglik czy Niemiec z uszkodzonym silnikiem osobiście widziałem takich aut 3 sztuki i najgorsze jest to że wszystkie miały malowane szpachlowane elementy które potrzebowałem , ewidentnie szpachla tam pękała . więc wolałem szukać pojedynczych części które miały na sobie pierwszy lakier i brak rdzy . Więc dobrze się zastanów nad kupnem!
pozdrawiam