Łatwiej będzie wydłużyć drzwi przednie i zaspawać tylne niż skracać całą budę.
Widziałem projekt vectry A coupe. Chłop się nieźle napracował, ale efekt świetny.
Tak samo jak i tutaj efekt mógłby być świetny, ale trzeba do tego jakiegoś świra.
Łatwiej będzie wydłużyć drzwi przednie i zaspawać tylne niż skracać całą budę.
Widziałem projekt vectry A coupe. Chłop się nieźle napracował, ale efekt świetny.
Tak samo jak i tutaj efekt mógłby być świetny, ale trzeba do tego jakiegoś świra.
Celem wykształcenia nie jest napełnienie umysłu człowieka faktami; zadaniem jest nauczyć go, jak ma używać umysłu do.. myślenia. A często zdarza się, że człowiek lepiej umie myśleć, nie będąc krępowany wiedzą przeszłości.
Henry Ford
Nie pomagam przez tel, chcesz coś, jest pw, mail, gg, w ostateczności sms
http://img714.imageshack.us/img714/1...1522592937.jpg
Sierra przerobiona z sedana na coupe.
Są wsadzone właśnie dłuższe drzwi z coupe i kawałek boku
Skoro udało się 7er (e32) przerobić na monster-trucka, a malucha (fiat126) na drak-stera, to i takie cuś jest do ogarnięcia dla pasjo-maniaka ;)
a ta e38 z 1 zdj zalatuje mi na e36 z wstawionymi lampami z e38 :D
może tak tenn projekt powstał jęsli taka opcja ci nie pasuje zawsze można do budy e36 wrzucic jeszcze 4.4 i bedzie wtedy prawie jak 7er
a ta sierra niezła ktoś miał wizje tylko po co taką ściere można kupić za 3tyś nie sądzę żeby prace blacharskie zamkneły się w tej kwocie a gdzie malowanie
Ostatnio edytowane przez jarek88 ; 20-01-2011 o 18:11
Moim zdaniem szkoda, ze BMW nie pomyslalo w tamtym czasie o coupe na bazie E38, osobiscie bardzo podoba mi sie np Mercedes CL zrobiony na bazie W140
Człowiek jest wielki nie przez to, co posiada, lecz przez to kim jest.
Aja osobiście bym był za bo lubie sportowe auta ale moje gabaryty nie pozwalaja mi jeździć np takim E-36 takie e-38 ma ładna sylwetke jakby je skrócić do wymiarów takiego np e-32 i ładnie to zrobić to czemu nie
Celem wykształcenia nie jest napełnienie umysłu człowieka faktami; zadaniem jest nauczyć go, jak ma używać umysłu do.. myślenia. A często zdarza się, że człowiek lepiej umie myśleć, nie będąc krępowany wiedzą przeszłości.
Henry Ford
Nie pomagam przez tel, chcesz coś, jest pw, mail, gg, w ostateczności sms