-
Vip
Vip
hansa sa dobre narzedzia, naprawde, kupywalem nasadki na pneumata np "wirta" , jonasa, chicago po 30 -50 zl i wszystkie padaly po 3 miesiacach, hansa chodzą prawie rok! i kosztuje okolo 10zl!! pozatym co trafisz to tez niewiesz, laczniki febi wywalily mi sie po 6 miesiacach, ok 2 lat ma jakies najtansze i idealnie bez luzu, nawet firmy niepamietam, tarcze ATE, TRW wywalone w 3 miesiace, teraz SBS jeden z tanszych i smigam 2 lata, kupuje sprzeglo do lanosa, firma SATA w srodku nawet w folii z napisami VALEO i na tarczy i docisku wszedze loga Valeo, wiec juz dawno sie przekonale mozna kupic tani i dobry tyle ze.... kupisz "droższy" masz wieksze prawdopodobienstwo ze trafisz na cos dobrego ale nigdy 100%
-
Doświadczony Użytkownik
Panowie, przepraszam, że odgrzewam stary temat, ale jak tam się sprawuje ten czujnik GETZ?
-
Zaawansowany Użytkownik
-
Doświadczony Użytkownik
Chodziło mi o tego GETZa i czy warto było go kupić, patrząc z perspektywy czasu.
-
Vip
Vip
-
Doświadczony Użytkownik
Rozumiem, że potwierdzasz, że czujniki Getza działają w ogóle i w dodatku działają nawet po kilku miesiącach?
-
Vip
Vip
tak, dzialają, przynajmniej 6 miesiecy (pozniej auta juz niewidzialem)
-
Początkujący Użytkownik
czujnik abs
Ja kupiłem oryginalny czujnik ATE a w srodku był z napisem SIMENS. Wiec ATE sprzedaję Simensy
Uprawnienia umieszczania postów