No w³a¶nie mnie te¿ trochê przera¿a v12...
No w³a¶nie mnie te¿ trochê przera¿a v12...
...z pasji do samochodów, z mi³o¶ci do BMW...
Szacun dla SammyMax'a, ¿e ma jaja i nie obra¿a siê na "krytykê" tylko wyja¶nia niejasno¶ci :victory:
Jaki¶ czas temu to auto by³o wystawione za du¿o wy¿sz± kwotê dzwoni³em do klienta i pyta³em jak d³ugo j± ma i czy np nie by³ robiony motor. Us³ysza³em ¿e nie wszystko orygina³ itp. nie zbyt mi³y sprzedaj±cy. A pyta³em bo kojarzy³em j± z allegro z przed jaki¶ 2-3 lat jak by³a wystawiona z padniêtym motorem za kwotê ok 3 ty¶ z³oty, auto do¶æ posiada do¶æ charakterystyczny kolor i zapamiêta³em pocz±tek rejestracji a na dodatek teraz Tuczki wrzuci³ link. Sprzedaj±cy chyba nie wie gdzie co pisze i co komu mówi, pyta³em go o zamianê mówi³ ¿e ma inne auto i zamiana nie wchodzi w grê. Warto siê zastanowiæ nad tym autem i wszystko dok³adnie sprawdziæ.
Pisa³ poprzedni w³a¶ciciel ¿e "uratowa³" auto, bo bardzo d³ugo sta³o po jakiej¶ tam usterce.
Robi³em do niego przymiarki ile¶ tam sezonów temu, sprzedawca przed £ukaszem nie do koñca wiedzia³ co z tym robiæ, g³ówn± przyczyn± bol±czek by³ gaz na ¶rube.
Czarne e32 w benzynie!
przymierza³em siê do tego autka ju¿ jaki¶ czas temu.. z tamtym w³a¶cielem (nie wiem czy tym samym) rozmawia³em mówi³ ,¿e kupi³ je i odratowa³ bo by³o tego warte, kto¶ instalowa³ lpg i co¶ skopa³ go¶æ wyrzuci³ lpg, zmieni³ wi±zkê (?) silnika bodaj¿e i auto jak nowe, zarzeka³ siê ,¿e auto bezwypadkowe, porobi³ parê rzeczy, go¶æ ogarnia³ temat, chcia³ zrobiæ j± i oddaæ aby kto¶ móg³ siê ni± cieszyæ bo szkoda mu siê jej zrobi³o jak tak sta³a. tak± historiê us³ysza³em i brzmia³a przez telefon dobrze, gdybym mia³ lteraz odpowiedni± rezerwê finansow± ju¿ by sta³a pod domem w charakterze auta weekendowego. a potwierdzam ,¿e w³a¶ciel ma e34 przedstawia³ j± zreszt± na innym forum wydaje siê byæ osob± rzeteln±.
e32 v8 manual
Witam, napisze sprostowanie bo tak czytam i ró¿ne historie sie pojawi³y, faktycznie auto by³o kiedy¶ moje, kupi³em je faktycznie z niedzia³aj±cym silnikiem, kto¶ zacz±³ bawiæ sie w LPG i motor umar³, sta³a chyba ponad dwa lata wiêc niewykluczone ¿e faktycznie kiedy¶ dawno by³a gdzie¶ wystawiona z niedzia³aj±cym motorem, w ka¿dym razie ja j± kupi³em nie z og³oszenia tylko poprostu zobaczy³em j± z drogi jak sta³a troche wro¶niêta w ziemie wiêc pojecha³em poogl±daæ, b³aga³a o jeszcze jedn± szanse wiêc j± wzi±³em, zmieni³em instalacje el. silnika bo by³a por¿niêta, przep³ywkim, wywali³em wszystko co zwi±zane z lpg i motor sie obudzi³, nivo troche przecieka³o bo wê¿yki korozja zaatakowa³a wiêc zmieni³em ca³± instalacje nivo ³±cznie z nowymi przewodami elastycznymi,
dzwonów to auto raczej nie mia³o, ¶rodek jest naprawde w bdb stanie, przynajmniej by³, schowak wisi ale s± to moje foty jeszcze, przysz³emu w³a¶cicielowi da³em wszystkie elementy potrzebne do poprawnego zamocowania schowka wiêc my¶le ¿e to ogarn±³, fotel jak ja j± mia³em to chyba dzia³a³, co ciekawe auto sta³o tyle czasu, nabi³em klime i odpali³a bezproblemowo, do dnia sprzeda¿y dzia³a³a, ogólnie je¶li kto¶ ma wizje na posiadanie nietypowej e32 to warto w to auto zainwestowaæ kase, silnik i sprawy mechaniczne to szczegó³, zawsze mo¿na to zmieniæ jak sie zepsuje, idealna dobrze wyposa¿ona buda jak wszyscy wiedz± jest ¿adko¶ci±, pare detali zosta³o do ogarniêcia ale obecna cena wydaje mi sie ok chocia¿ ca³y czas pisze o aucie które je mia³em, nie wiem w jakim stanie jest teraz ale w³a¶ciciel pisze ¿e zrobi³ pare drobiazgów
auto sprzeda³em tylko dlatego ¿e wpad³a mi w rêce e34 v12 i posiadanie dwóch v12-tek + jeszcze jednego auta do jazdy na codzieñ przerasta³o moje mo¿liwo¶ci