Witam, co s±dzicie o tym aucie?
Byæ mo¿e kto¶ kto¶ je zna, albo ma co¶ do powiedzenia na jego temat?
http://allegro.pl/bmw-750il-unikat-i...3.html#gallery
Witam, co s±dzicie o tym aucie?
Byæ mo¿e kto¶ kto¶ je zna, albo ma co¶ do powiedzenia na jego temat?
http://allegro.pl/bmw-750il-unikat-i...3.html#gallery
...z pasji do samochodów, z mi³o¶ci do BMW...
maksymalne wyposa¿enie a grzane kanapy tylne gdzie
Auta nie znam ale chêtnie zobaczê t± deskê obszyt± skór± :-) Poza tym jak na Mega zadbany Unikat to ten schowek pasa¿era totalnie psuje ca³y obraz auta :-(
Lodówki lub chocia¿by elektrycznie regulowanej kierownicy te¿ jako¶ nie widaæ :-) Z drugiej strony auto jest z pocz±tku produkcji wiêc mo¿e i jest to Full Wypas (z 1987 roku) ; -)
Ostatnio edytowane przez avecezarave ; 16-01-2011 o 13:57
Auto jest u nas na forum. W³a¶ciciela niestety nie pamiêtam, ale jak wielu innych ¶wie¿ych posiadaczy 750 zarzeka³ siê, ¿e bêdzie j± pie¶ci³ i dba³ o ni±. Jak widaæ, codzienna eksploatacja szybko weryfikuje takie zauroczenia :)
Co prawda to prawda :-)
Byæ mo¿e w³a¶ciciel siê ujawni i powie nieco wiêcej o tej e32 ;>
W ka¿dym b±d¼ razie napisa³em mu mail i czekam na odpowied¼.
Zobaczymy jak siê sprawy potocz± ;]
...z pasji do samochodów, z mi³o¶ci do BMW...
Ju¿ gdy w³a¶ciciel siê zarejestrowa³ na forum , wisia³a do¶æ d³ugo ;)
Kolorek fajny ,ale ¶rodek mi nie podchodzi w tym kolorze ;)
Konglomerat nr rejestracyjnych te¿ fajny. Nie bardzo wiadomo, które fotki s± z jakiego okresu.
Gra muzyka
Jezeli auto stoi aktualnie w Gryfowie Slaskim to aktualne rejestracje to DLB, dolny slask - Luban.
Pozdrawiam, Sebek
Masz pytanie lub problem odno¶nie funkcjonowania forum, wspó³pracy ...
Proszê o kontakt ze mn± .!
Moja te¿ z pocz±tku produkcji ale jest lepiej wyposa¿ona :) Choæ by nawet jak wspomnia³ Jakubmw,nawet moja m30 ma grzanie kanapy to gdzie jest w takiej full opcji :686:
A z tego co pamiêtam to go¶æ ma nick "LORD LUKASZ" i ma te¿ czerwon± 550i V12 6gang...Na syndykacie opisa³ strasznie du¿o planów z ni± zwi±zanych ale jak widaæ dwie V12 to ju¿ za du¿o![]()