PK/RK - mój błąd...
Spoko :)
Kurde czekam, aż obecny właściciel odpisze mi na mail`a, ale jakoś niechętnie to robi :(
...z pasji do samochodów, z miłości do BMW...
ps dodam ze to nie jest kolor taxi (majonez, budyn) tylko piaskowy, znajomy na postoju ma majoneza okulara i to jest zupelnie inny kolor;)
W środę jadę służbowo do Pyrlandii i zobaczę jak z czasem będę stał to może podjadę zobaczyć 750iL ;].
...z pasji do samochodów, z miłości do BMW...
witam:) właściciel sie odezwał:) nie ze przeraza mnie tylko chce przesiąść sie na e34 bo lepiej sie prowadzi . Autko jak aukto zawsze cos tam do zrobienia jest. Blacha w bardzo dobrym stanie w środku to jak widać schowek , fotel pasażera sie łamie przy składaniu ogólnie pierdoły do dopieszczenia. Jak chcesz to moge Ci oddać za 5500 bez tych felg :) na ori 15'' talerzach alu :) jak coś dzwoń bo nie mam czasu wchodzic na kompa ostatnio . Pozdrawiam Max 695 381 954 dodam ze w auto sporo zainwestowałem bo było sporo rzeczy do zrobienia i teraz zostały tylko pierdółki wiadomo ze na 23 lata to nie bd igła ale jest na prawde ładna . Jak chcesz z tymi 17 to taniej niz 7000 nie oddam . Dzwoń to sie dogadamy
za 5500 bd na tych kołach co na Łukasza zdjęciach z linku który wcześniej Ci podali :)
Gdyby to nie bylo 750 to przyjechal bym jeszcze dzis ......
Pozdrawiam, Sebek
Masz pytanie lub problem odnośnie funkcjonowania forum, współpracy ...
Proszę o kontakt ze mną .!
mówie jak jest nie bd to ideał ale za te pieniądze na prawde ładne auto dla kogoś kto chce :) trzeba bd troche rzeczy dopracować ale na pewno sie opłaci :) jak cos numer masz dzwoń :) dogadamy sie na pewno