Ostatnio podczas jazdy samochodem przestal mi dzialac dzwiek .zaczalem szukac przyczyny i wystarczy otworzyc bagaznik i zaserwowac w zmieniareczke lekki strzal reka i wszystko wraca do normy.czy macie podobne doswiadczenia ?
Ostatnio podczas jazdy samochodem przestal mi dzialac dzwiek .zaczalem szukac przyczyny i wystarczy otworzyc bagaznik i zaserwowac w zmieniareczke lekki strzal reka i wszystko wraca do normy.czy macie podobne doswiadczenia ?
Masz nawigację?
Celem wykształcenia nie jest napełnienie umysłu człowieka faktami; zadaniem jest nauczyć go, jak ma używać umysłu do.. myślenia. A często zdarza się, że człowiek lepiej umie myśleć, nie będąc krępowany wiedzą przeszłości.
Henry Ford
Nie pomagam przez tel, chcesz coś, jest pw, mail, gg, w ostateczności sms
Mam.nawigacja 4:3 cale
Bardzo możliwe, że to początki tunera radiowego.
Dźwięku nie masz tylko na zmieniarce czy na radiu i nawigacji też?
Celem wykształcenia nie jest napełnienie umysłu człowieka faktami; zadaniem jest nauczyć go, jak ma używać umysłu do.. myślenia. A często zdarza się, że człowiek lepiej umie myśleć, nie będąc krępowany wiedzą przeszłości.
Henry Ford
Nie pomagam przez tel, chcesz coś, jest pw, mail, gg, w ostateczności sms
Wylacza mi sie dzwiek na wszystkim .moj znajomy w swojej ma dokladnie to samo.wystarczy lekki strzalik z reki w zmieniareczke i wszystko znowu dziala