Bardzo dziękuję za słowa uznania Panowie:) I to z ust osób, które posiadają naprawdę dopracowane auta - tym bardziej dziękuję:)
Auto jest już przyszykowane do zimowego sezonu, a więc założone ma już zimowe koła (na oryginalnej feldze BBS 16") oraz założone oryginalne gumowe dywaniki.

Ale to nie koniec sezonu:) Auto cały czas dostaje nowe "gadgety".

Ostatnio doszły lampki w słupek "C" z 750. Oczywiście nie obyło się bez zmiany koloru z drewna na czarny połysk.[IMG][/IMG]

Dwa dni temu doszły do mnie z Niemiec nowe nerki - fabryczny czarny połysk.

[IMG][/IMG]

Od jakiegoś czasu walczę też z podłokietnikiem. Mój dotychczasowy to podłokietnik z telefonem, ale bez schowków. Zakupiłem więc podłokietnik i przeprowadziłem mu gruntowną rewiatalizcję;) Otrzymał nowe tapicerowanie z grubszym wyściełaniem (jest miększy), usunąłem z klawiszy otwierających schowki warstwę lakieru, a wnęki na pierdoły zostały wyflokowane na czarno. Teraz szukam do tego podłokietnika stelażu, bo byłem pewny, że ten stary się nada... No i się przeliczyłem z tą pewnością, bo są inne...:/

[IMG][/IMG]

No i szykuję się do dodania nieco brzmienia do systemu DSP. Do bagażnika zwita taka oto gustowna skrzynia (obita czarnym filcem, a maskownica głośnika polakierowana w czarny połysk). Teraz udam się do firmy od audio i poproszę, aby mi dobrali wzmacniacz, który zasili ten głośnik i wesprze pozostałe (pewnie minimum 4 kałany, jeśli nie 6 - ale niech specjaliści się tym zajmą).

[IMG][/IMG]

[IMG][/IMG]

A poza tym walczę z górą deski rozdzielczej z 750 i szukam boczków drzwiowych z 750 pod AIRBAG-i w przednich i tylnych drzwiach.
A przy odrobinie szczęścia i pomocy innych może by się udało tylną kanapę w elektryce... No ale zobaczymy:)