Dziekuję za przywitanie na forum:)

No to temat rozwijamy dalej:)
Po pierwsze mam już nowe koła na lato - orginalne felgi BMW od e65/66 w rozmiarze 245/45 R19 oraz na tył 275/40 R19. Wzór to popularne "słoneczka", które od zawsze mi się podobały. Felgi są już polakierowane w czarny kolor z połyskiem, ale niestety bedzie trzeba poprawić ranty, bo są trochę podrapane. Ale na kosmetykę mam dobre 3 miesiące, bo nie przewiduję zakładać letnich kapci wcześniej jak połowa marca:)
Moje obecne koła są na sprzedaż, więc jak coś to pisać:)

Mam też pytanie do osób, które montowały kierownicę trójramienną M-power z pełnym sterowaniem. Czy to działa Plug&Play, czy jednak niezbyt...:/? Ktoś mnie starszył, że wcale to nie jest tak łatwo. Kierownicę w samochodzie mam z pełym sterowaniem (11 klawiszy), a kierownica z M-pakietu z pełnym sterowaniem ma tylko 10...? Hmmm...?

Na forum znalazłem w zeszłym tygodniu temat z odblokowywaniem TV w trakcie jazdy - wszystko się udało:) Kolory w telewizji też już są:)

W niedługim czasie zapodam więcej zdjęć. Ale najpierw trzeba to moje "bydlątko" umyć,bo wygląda przez tą zimę racej mało okazale:)