Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni
Poka¿ wyniki od 1 do 10 z 13

W±tek: Chromowane ¿arówki do kierunkowskazów- kryszta³

Vip Vip Awatar coboss
    Do³±czy³
    Feb 2009
    BMW
    E38 730d
    Sk±d
    Szlachta Rydzyñska ko³o wsi Leszno

Chromowane ¿arówki do kierunkowskazów- kryszta³

Od dawien dawna denerwowa³a mnie pomarañczowa po¶wiata w kierunkowskazie od ¿arówek.
    W koñcu postanowi³em przeciwdzia³aæ temu, znalaz³em takie cosie, podobno markowe i dobre!
    http://allegro.pl/zarowki-chrom-2-sz...375254497.html

Za kilka dni w³o¿ê i dam znaæ po jakim¶ czasie jak siê sprawuj± bo jako nowe to na bank bêd± ¶wieciæ dobrze.
    Dla czego nie Osram czy Philips? Na tym drugim producencie ju¿ siê kiedy¶ zawiod³em kupuj±c drogie super, hiper postojówki wiêc tym bardziej nie mia³em ochoty wywalaæ 100z³ na komplet ¿arówek do auta, które nie zrobi± najmniejszego sza³u...

Co Wy na to? Mo¿e kto¶ ju¿ posiada takie ¿arówki lub które¶ z Philips, Osram?
    ---===Bo rado¶æ to suma drobnych przyjemno¶ci===---

*** UWAGA! ACHTUNG! ATTENTION! ATENCION! ***
    Ze wzglêdu na ograniczony czas coraz rzadziej zagl±dam na forum :(
    W sprawach pilnych proszê o kontakt na maila coboss@op.pl pamiêtajcie o zaznaczeniu, ¿e jeste¶cie klubowiczami!

Zaawansowany U¿ytkownik
    Do³±czy³
    Dec 2008
    BMW
    e32 735iA
    Sk±d
    S³upsk
    ja u mnie w mie¶cie kupi³em za 15 z³ 2 takie ¿arówki sygnowane firm± Jacky, latam ju¿ 2 rok na nich i nie zauwa¿y³em by barwa im zmieni³a siê na inny kolor (czyt. bia³y), wiêc nie widzê sensu ³adowaæ kasê w ¿arówki Philipsa czy Osram.
    pozdrawiam :)

Vip Vip Awatar lockbud
    Do³±czy³
    Jul 2009
    BMW
    By³o E38 730i 94r. Jest.........................X6 40d.
    Sk±d
    - Sosnowiec
    u mnie le¿± te ¿arówki w piwnicy, poprostu dra¿ni³o mnie to ¿e ¶wiec± jak w maluchu bardzo s³abo siê roz¶wietlaj±c, ju¿ wolê pomarañczow± po¶wiatê ale przynajmniej widaæ ¿e skrêcam.

wstrz±¶niêty nie zmieszany Awatar WojtekD
    Do³±czy³
    May 2007
    BMW
    e38 728 iA
    Sk±d
    Warszawa
    Blog
    11
    A ja wsadzi³em sobie niebieski ¿arówki ¶wiec±ce na pomarañczowo , które kiedy¶ dosta³em od Maæka777 i jak dot±d jestem zadowolony. Wstanie spoczynku daj± lekko niebiesk± po¶wiatê w jasnych kierunkach :)
    Gra muzyka

Vip Vip
    Do³±czy³
    Dec 2009
    BMW
    Nie mam
    Sk±d
    Racibórz(¦l±sk)
    Te ¿arówki nazywaj± siê Osram Diadem ;)
    Celem wykszta³cenia nie jest nape³nienie umys³u cz³owieka faktami; zadaniem jest nauczyæ go, jak ma u¿ywaæ umys³u do.. my¶lenia. A czêsto zdarza siê, ¿e cz³owiek lepiej umie my¶leæ, nie bêd±c krêpowany wiedz± przesz³o¶ci.
    Henry Ford

Nie pomagam przez tel, chcesz co¶, jest pw, mail, gg, w ostateczno¶ci sms

Vip Vip Awatar coboss
    Do³±czy³
    Feb 2009
    BMW
    E38 730d
    Sk±d
    Cytat Zamieszczone przez lockbud Zobacz posta
    u mnie le¿± te ¿arówki w piwnicy, poprostu dra¿ni³o mnie to ¿e ¶wiec± jak w maluchu bardzo s³abo siê roz¶wietlaj±c, ju¿ wolê pomarañczow± po¶wiatê ale przynajmniej widaæ ¿e skrêcam.
    Tego siê w³a¶nie obawiam.
    Oczywi¶cie rozmawia³em ze sprzedaj±cym zapewnia³, ¿e to nie jest chiñszczyzna i nie ma takich scen jak opisujesz. Czy oby na pewno to przekonam siê ju¿ jutro (bo tak liczê, ¿e przyjd±)

W sprawach pilnych proszê o kontakt na maila coboss@op.pl pamiêtajcie o zaznaczeniu, ¿e jeste¶cie klubowiczami!

Zaawansowany U¿ytkownik Awatar szajboos
    Do³±czy³
    Nov 2009
    BMW
    e38 730d i Peugeot 806 2.0 HDi
    Sk±d
    Brudne Po³udnie - SRC
    Ja mam te o których pisa³ WojtekD. Osram Diadem, 28 zeta za 2 szt., delikatna niebieska po¶wiata w kierunku. Mruga ³adnie na pomarañczowo. I jest widoczna z daleka jak miga

Vip Vip
    Do³±czy³
    Dec 2009
    BMW
    Nie mam
    Sk±d
    Racibórz(¦l±sk)
    Niektóre te srebrne zamiast ¶wieciæ na pomarañczowo to maj± br±zowaw± barwê.
    Celem wykszta³cenia nie jest nape³nienie umys³u cz³owieka faktami; zadaniem jest nauczyæ go, jak ma u¿ywaæ umys³u do.. my¶lenia. A czêsto zdarza siê, ¿e cz³owiek lepiej umie my¶leæ, nie bêd±c krêpowany wiedz± przesz³o¶ci.
    Henry Ford

Nie pomagam przez tel, chcesz co¶, jest pw, mail, gg, w ostateczno¶ci sms

Zaawansowany U¿ytkownik Awatar Tomar
    Do³±czy³
    Feb 2008
    BMW
    E38 m62b44 , E39 m62b44
    Sk±d
    Warszawa
    Jak znajde opakowanie to siê podziele nazwa firmy... Trzy lata temu kupi³em 8szt do obu aut wiêc juz nie pamietam jak siê nazywaja. Wymieni³em je po osramie bo przeszkadza³a mi ta niebieska poswiata. Sa to zarowki pokryte srebrna pow³ok±, wiec zupelnie "znikaj±" w kloszach, a moca i kolorem ZUPELNIE, z rêk± na sercu, w 100% nie odbiegaj± od zwyk³ych.

Vip Vip Awatar coboss
    Do³±czy³
    Feb 2009
    BMW
    E38 730d
    Sk±d
    To co do mnie dojecha³o to Type R chiñsko Japoñskie xxxxx.
    Wizualnie pierwsza klasa, ¶wiat³o ma barwê pomarañczow± lecz moc ¶wiat³a spad³a o ok 25-30%
    Nadal czekam na szczere porównanie mo¿liwo¶ci firm Osram i Philips oraz Twoich Tomar :)

Uprawnienia umieszczania postów

• Nie mo¿esz zak³adaæ nowych tematów
  • Nie mo¿esz pisaæ wiadomo¶ci
  • Nie mo¿esz dodawaæ za³±czników
  • Nie mo¿esz edytowaæ swoich postów
  •