Wydaje mi się że można zastosować normalną.Ja odkręcałem kluczem do kół ale krzyżakiem ... .Chyba że ta ori jest jakaś "szpecjalna " ja już niepamiętam jaka była u mnie .Lepiej ori nie będzie potem problemów ,że ktoś coś dłubał ... ;)
Lepiej zamów oryginał bo dobrać będzie ją ciężko tam jest drobny gwint...
A tak na przyszłość to lepiej odkręcać to we 2 (jeden dobrze trzyma kierkę a 2 kręci...) i dobrze dopasowanym 6-cio kantem, a ty pewnie miałeś 12-to kant...
Dreams from Dreams - 7er...
hmm dziwne troche ja w 5 autach odkrecalem to srube bez problemowo , i to nawet w E39 pstatnim wypuscie ktora na bank nie byla odkrecana nigdy poszlo normalnie :)
Srube kup ori nie ma sensu bawic sie w szukanie i dorabianie
Marcin podjedź do mojego ojca-może uda się to odkręcić kleszczami zaciskowymi.Zamieszczone przez Marcin978
Co do śruby to kupiłbym oryginał bo może być ona z teflonem na gwincie. Poza tym to duzo nie kosztuje a powiem Ci że zamówiłem gumki u Sikory i mają byc jutro więc coś się poprawiło u nich :D
Moje EX - E38 730i '95, E38 735iA '98
ja tez odkeralem to 10 razy i spoko..tyle ze ja uzylem nasadowego 17... a kiere zablokowalem tak jak sie blokuje po wyjeciu kluczyka..
niewiem czy to bedzie latwe jak juz zjechales srube, w najgorszym wypadku zakladasz kawalek rurki na ta srobe i wewnatrz trzeba lakko przyspawa i moze pojdzie, a jezeli chodzi o odkrecanie czegos takiego pneumatem to nieglupia sprawa, powinno puscic