Jak tylko będę miał dostępny samochód to zrobię zdjęcia, bo autko aktualnie stoi u elektryka no i czekam na zameldowanie nowego akumulatora :)
W niedziele wyjeżdżam do Amsterdamu, może tam od razu zrobię zdjęcia i dodam w dziale "przedstaw się", miałem to zrobić wcześniej ale niestety wyszło jak wyszło, a wyszło tak że odkąd kupiłem auto nim nie jeżdżę :/
A Logic 7 to mega sprawa - tym bardziej że w E38 miałem standardowe nagłośnienie które chyba gorzej grać nie mogło, także przeskok ogromny jeśli chodzi o jakość dźwięku, a nagłośnienie to dla mnie podstawa w aucie, na którą nie zwróciłem uwagi przy kupnie E38.
Z JackRM się absolutnie zgadzam, z tym że nie tylko Niemiec nie odda dobrego samochodu "po groszu", a prawie każdy, dlatego tego typu okazje są mało realne, auto może być naprawdę dobre, ładnie utrzymane ale przebieg jest przesadzony, u mnie też jest przesadzony, bo mam 170tyś km W co mi trudno uwierzyć rzecz jasna, ale cyframi się już nie sugerowałem przy zakupie/poszukiwaniach bo tak to bym nigdy nie znalazł E65. Zaś też nie wykluczam że mogą to być prawdziwe cyfry, auto jest z USA, a jak wiemy tam liczników nie cofają ze względu na Carfax - tak czytałem. :)