Z tymi cenami aut używanych to rzeczywiście jest różnie, bez względu na to czy sa wyposażone czy nie. :)
Bo tutaj oczywiście się rozchodzi o pieniądze i zazwyczaj gdy chcemy kupić jakieś auto, to nam się wydaje że jest to nie możliwe aby miało wszystko czego chce i dodatkowo mieściło się w tych kosztach które chcemy wydać.
Ja też w to nie wierzyłem, ale miałem tyle samo co Ty i po kilku miesiącach szukania udało mi się znaleźć Czarną, z beżowymi skórami 745i, z NOWĄ instalacją gazową, ze wszystkim co chciałem (Logic7, komfort fotele, podgrzewane przód + tył, wentylowane, masowane, pamięć foteli, hydrauliczna klapa, dociąganie drzwi, szyberdach, rolety na tył, PDC... dodatkowo dostałem do niej dwa komplety kół : 19stki "słoneczka" + 17 zimowe NOWE.
Jest ciężko znaleźć dobrą sztukę, ale bez przesady, problem jedynie w tym że tego nikt nie wie czy jutro znajdziesz tą co chcesz, czy za tydzień czy za miesiąc.
A co do Twojego linku - jeśli ma wszystko to co wypisałem wyżej, tylko brak wentylacji i masaży, to ja bym brał na pewno, bo sam kiedy szukałem byłem gotów przeboleć te dwie "funkcje" ale takich rzeczy jak Logic 7 czy hydraulika klapy, dociąganie, PDC - to już nie :)