-
Zaawansowany Użytkownik
Powiem jeszcze inaczej niż koledzy wyżej, co prawda mamy taki duży wybór jeśli chodzi o listę wyposażenia/bajerów, jedno auto ma tego więcej, drugie mniej, a wychodzi to z tego że przy zamawianiu tego auta był "Kowalski" i był też "Pawlak", dlatego nie ma absolutnie nic złego w tym że nie zależy Ci tak bardzo na tym co będziesz miał na pokładzie, a na tym żeby mieć po prostu 745i (choć z góry te 745i częściej się zdarza dość bogato wyposażone niż np. diesel) także gdybyś szukał diesla, to wtedy miałbyś się czym martwić, bo znaleźć w dobrej cenie, dobrze wyposażone i ZADBANE np. 3.0d graniczy z cudem chyba :) Dlatego to że chłopaki Ci piszą abyś poszukał bogatej, mówią to tylko i wyłącznie z własnego doświadczenia i ja także się do nich zaliczam, ponieważ do nie dawna miałem 730d E38 w bardzooo słabej wersji i mimo to że miało to i tamto wiecej niż przeciętne auto, ciągle było mało (tu nagłośnie, tu hydrauliczna klapa, tu duża navi 16:9, tu podgrzewanie, tu PDC itd.) dlatego przy kupnie 745i (które nabyłem tydzień temu dokładnie) kierowałem się konkretną listą wyposażania którą miałem stworzoną w głowię i egzemplarz musiał spełniać abym później nie żałował - i nie żałuje, bo znalazłem to czego chciałem. ;) A cenami się nie sugeruj, bo każdy ceni swoje auto jak uważa, a to że nie które z nich nawet połowy tej ceny nie są warte to już swoją drogą, wystarczy tylko uzbroić się w cierpliwość i znaleźć tą jedyną, jedynie kwestia czasu. Lepiej poczekać i kupić dokładnie to czego się szuka, niż kupić szybko i jeszcze szybciej żałować. :)
Uprawnienia umieszczania postów