Pokaż wyniki od 1 do 10 z 92

Wątek: internetowe poszukiwania E65

Mieszany widok

Poprzedni post Poprzedni post   Następny post Następny post
    Super Moderator Awatar olejus
    BMW
    BIEMDABLJU SEVEN FOUR FIVE
    Cytat Zamieszczone przez mrsiwek Zobacz posta
    Wiecie co? Nie zrozumcie mnie źle, ale mam wrażenie, że co nie którzy tutaj ( są lub udają arystokrację) nie wiedzą ile te auta kosztują... wszyscy mają taki "wypas" w swoich autach? A może zwykły Kowalski poprostu kupi takie auto bo mu się strasznie podoba i jest w stanie pominąć parę drobiazgów w wyposażeniu 7er dla wyższych wartości ( w tym przypadku cena)... będzie o nią dbał i cieszył się jazdą bardziej jak nie jeden tylko szczekaty 20-latek.
    Sami sobie odpowiedzcie czy np. telefon w aucie jest potrzebny? a dwa telefony? masaże? wentylowane fotele są napewno fajne ale jak do tej pory jeździłem na skórze przez ostatnie 5 lat bez takiej opcji i nie narzekam....
    Co do tych problemów z elektryką przed 03,2003 r.prod. to chyba kolejna legenda wyssana z palca- nigdzie nie znalazłem NIC co by o tym mówiło... a gadanie, że mój mechanik nie miał czasu żeby mi o tym powiedzieć podsumowałbym dwoma słowami -> zmień mechanika jak jest chamem.
    Mimo wszystko dzięki za odpowiedzi i czekam na więcej info o tym modelu ( 745) -> może np. co jest kosztowne podczas wymiany (chodzi o rzeczy eksploatacyjne), czy warto przerobić ją na gaz ( może kogoś polecacie?), ile Wam pali autko?....
    Niby tak tylko potem się to kończy tym, że za parę tygodni na allegro będzie wyszukiwanie : tylna roletka, CD zmieniarka , fotele komfort (6.000 zł) , boczne roletki elektryczne , siłowniki dociągania drzwi. Wiadomo nigdy się nie trafi na to czego się szuka (rynek wtórny) dlatego warto szukać z głową / przestrogami / informacjami którymi warto się kierować itd. itd.

Kilka lat temu te dodatkowe wyposażenie kosztowało prawie połowę auta :) :) :)
    Ostatnio edytowane przez olejus ; 31-01-2011 o 20:23
    Pić trzeba ! Jeść można !

Początkujący Użytkownik Awatar mrsiwek
    BMW
    745i E65
    Cytat Zamieszczone przez olejus Zobacz posta
    zdaję sobie z tego sprawę :) szukam naprawdę długo auta, ale szukam niestety do określonej kwoty ( którą i tak naciągnełem) -> ale Getin Bank powiedział, że chętnie mi pomoże :P

Vip Vip Awatar lockbud
    BMW
    Było E38 730i 94r. Jest.........................X6 40d.
    Cytat Zamieszczone przez olejus Zobacz posta
    Niby tak tylko potem się to kończy tym, że za parę tygodni na allegro będzie wyszukiwanie : tylna roletka, CD zmieniarka , fotele komfort (6.000 zł) , boczne roletki elektryczne , siłowniki dociągania drzwi. Wiadomo nigdy się nie trafi na to czego się szuka (rynek wtórny) dlatego warto szukać z głową / przestrogami / informacjami którymi warto się kierować itd. itd.

Swięte słowa a mój przypadek jest tego najleprzym przykładem, kupiłem auto, co prawda e38 3,0i / 94r ale nie o to tu chodzi, kosztowało 18tyś i było totalnym golasem na początku i tak byłem zafascynowany, pojechałem na zlot i zobaczyłem co może być w aucie i się zaczeło.
    Na chwilę obecną auto pochłoneło kolejne 23 tyś w gadzetach i częściach zamiennych choć 70% to gadzety i sam nie wiem nawet kiedy.
    Gdybym był mądrzejszy i zsumował te pieniądze odrazu miał bym teraz auto z końca produkcji i napewno dużo lepiej wyposażone niż teraz, więc czasem lepiej posłuchać dobrych rad, pozdrawiam :)

Uprawnienia umieszczania postów