Pokaż wyniki od 1 do 10 z 92

Wątek: internetowe poszukiwania E65

Widok wątkowy

Poprzedni post Poprzedni post   Następny post Następny post
    Początkujący Użytkownik Awatar JackRM
    BMW
    '01 E53 X5 4.4 SportPack
    dziękuję za Wasze zainteresowanie tematem.

pierwszy link poprawiłem - miałem zbyt wiele zakładek otwartych sorry..
    póki co to numer 2 wydaje mi się najbardziej wiarygodny, chociaż spalanie 14/100 które podaje koleś trochę mnie rozbawiło
    i nie chciałbym aby w innych bardziej ważnych "szczegółach" dot. auta był tak "obiektywny" hehe.

Ten numer 5 ze względu na jasne skóry i cenę oraz ładne felgi 19" (szkoda, że nie jest czarna..) podoba mi się najbardziej, sprawdziłem numery włoskie i nie jest we włoskim rejestrze aut kradzionych. (jak chcecie to mam możliwość sprawdzenia włoskiej rejestracji w każdej chwili)
    Nie wiem tylko jak sprawdzić i czy się da ten przebieg bo 146k km to raczej jest śmiech na sali. Jak był skręcony z 250 to OK, ale z 400 to już bym go odpuścił..

EDIT: na telefonie facet twierdzi, że był z kluczykiem w ASO w Lublinie i że mu ten przebieg potwierdzili oraz, że ma książkę serwisową...tu pytanko: na ile jest to wiarygodne ?

No i dziwi mnie ta cena (za 53k PLN odda) skoro u nas te auta tak stoją: http://www.subito.it/annunci-lazio-i...=6&rs=20&re=28 tym bardziej, że doliczyć trzeba do nich 18,6% akcyzy i min 500E transportu..
    Ostatnio edytowane przez JackRM ; 11-01-2011 o 07:38

Uprawnienia umieszczania postów