Ja Ci doradzę tak samo, jak i każdy inny zapewne. Najlepiej jak kupujesz E65, kupić właśnie z fotelami komfort (to mega fajne fotele, jak sama nazwa wskazuje komfortowe, ale one dają coś więcej niż mogło by się wydawać, dlatego warto to wykorzystać i kupując kupić już z tymi fotelami) druga sprawa...
Podgrzewanie foteli - później będziesz żałował jeśli kupisz bez, zimą jest jak zbawienie bez różnicy na wszystko.
Wentylacja - jeśli środek jest jasny to myślę że da się przeżyć bez, ale skóra to skóra, także wentylacja też by się przydała.
Masaże - To priorytet to nie był dla mnie, ale jeśli jeździsz dużo w długie trasy, polecam jak najbardziej, bardziej przydatna funkcja niż mogło by się wydawać.
Mogło po kolei opisać przydatność każdej funkcji ale nie wiem czy ma to sens, każdy wie czego chce i czego mu potrzeba, ale są rzeczy których nie warto Sobie odmawiać ponieważ naprawdę się mogą być potrzebne do dziennego użytku, w końcu wszystko jest dla ludzi ;)
No i trzecia sprawa... "nie dziś, to jutro" będzie Ci łatwiej sprzedać to bogato wyposażone 7, niż to "gołe" - i to 10/10 osób chyba potwierdzi.