Strona 7 z 10 PierwszyPierwszy ... 56789 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 61 do 70 z 92

Wątek: internetowe poszukiwania E65

Początkujący Użytkownik
    BMW
    e65 3.0D 230KM 2004`
    Gościu w ogłoszeniu pisze że ma książkę serwisową ale jej nie ma więc wątpię że ma taki niski przebieg... raz miałem e39 z Włoch i to była porażka... nigdy więcej auta z tamtych rejonów!
    zewnątrz ładna lecz podpisuję się tak jak koledzy wyżej fotele muszą być komfortowe i min. podgrzewane siedzenia... Grzana dupa jest bardzo przydatna, chwila moment się nagrzewa tym bardziej zimy u nas często bywają srogie... jeżeli szukasz autka dla siebie na długo to jeszcze poczekaj... ja swojej szukałem ponad 3 miesiące...

Początkujący Użytkownik Awatar mrsiwek
    BMW
    745i E65
    ok... mam inną na oku :) -> http://moto.allegro.pl/sliczne-czarn...427183465.html

A powiedzcie mi ... na czym polegały te problemy z elektyrką w autach z przed liftu... czy były kosztowne itd.
    Dzieki za wszystkie dotychczasowe odpowiedzi - naprawde jesteście zbawieniem, a przynajmniej ostrzeżeniem przed utopieniem pieniążków :)

użytkownik Awatar ADASIO
    BMW
    BMW 750 LIX G12 FROZEN GREY MAT
    Hahha TO OSTATNIE OGŁOSZENIE JEST MEGA - zdjęcia porobione tak by za cholere środka auta nie pokazać , mało tego gościu KŁAMIE w żywe oczy :

- ELEKTRYCZNE-POMPOWANE FOTELE
    - KONFORTOWE FOTELE
    a ja się pytam gdzie???? bo ma tylko grzanie a nie ma ani masażu ani wentylacji

PLUSY:
    - kolor
    - środek
    - felgi
    - 745

MINUSY:
    - brak grzanej kiery - ja nie zauważyłem - ale może i ma bo zdjęcia sa wogóle nie czytelne
    - brak masażu i wentylacji w siedzeniach
    - do rejestracji - wole mieć tylko przerejestrowanie a nie 1 rejestracje

zalecał bym wzmożoną ostrożność przy tym aucie - bo auto co prawda pezentuje się ładnie ale właściciel wg mnie cwaniak mega będzie bo zdjęcia porobione w sposób utrudniający zobaczenie czegokolwiek
    posprawdzał bym obecność tego co koles napisał że jest,weż VIN sprawdzimy, pojedz na diagnostyke i podepnij koniecznie pod kompa
    Ostatnio edytowane przez ADASIO ; 31-01-2011 o 15:24
    https://7er.pl/signaturepics/sigpic836_6.gif SIEDEM GRZECHÓW GŁÓWNYCH !!!

Zaawansowany Użytkownik Awatar Arman
    BMW
    740d F01
    Haha nie dość że kłamie, to jeszcze ma problemy z ortografią widzę :))

Początkujący Użytkownik
    BMW
    e65 3.0D 230KM 2004`
    Nie chodziło o auta przed liftem tylko o wypust przed marcem 2003. Ale co dokładnie siadało to nie pomogę, mój mechanik nie miał czasu mi wytłumaczyć ale mi wystarczyło że mam szukać auta po 03.2003 aż znalazłem 10.2004...

Ta już dużo ładniejsza ale lepiej sprawdź ją po VIN czy przypadkiem nie jest 2002 bo tak często bywa, na aukcji podają datę pierwszej rejestracji.
    Najlepiej na stronce: http://www.realoem.com/bmw/select.do

Doświadczony Użytkownik Awatar Aldik
    BMW
    740xd f01
    Ja mam 2002r i jakoś nie mam problemów hmm - fakt, że zdarzy sie że jakiś śmieszny komunikat sie pojawi ale znika i jest git hehe :) Zawsze np pokazuje mi bląd szyberdachu a działa normalnie :)

BMW
    745i E65
    Wiecie co? Nie zrozumcie mnie źle, ale mam wrażenie, że co nie którzy tutaj ( są lub udają arystokrację) nie wiedzą ile te auta kosztują... wszyscy mają taki "wypas" w swoich autach? A może zwykły Kowalski poprostu kupi takie auto bo mu się strasznie podoba i jest w stanie pominąć parę drobiazgów w wyposażeniu 7er dla wyższych wartości ( w tym przypadku cena)... będzie o nią dbał i cieszył się jazdą bardziej jak nie jeden tylko szczekaty 20-latek.
    Sami sobie odpowiedzcie czy np. telefon w aucie jest potrzebny? a dwa telefony? masaże? wentylowane fotele są napewno fajne ale jak do tej pory jeździłem na skórze przez ostatnie 5 lat bez takiej opcji i nie narzekam....
    Co do tych problemów z elektryką przed 03,2003 r.prod. to chyba kolejna legenda wyssana z palca- nigdzie nie znalazłem NIC co by o tym mówiło... a gadanie, że mój mechanik nie miał czasu żeby mi o tym powiedzieć podsumowałbym dwoma słowami -> zmień mechanika jak jest chamem.
    Mimo wszystko dzięki za odpowiedzi i czekam na więcej info o tym modelu ( 745) -> może np. co jest kosztowne podczas wymiany (chodzi o rzeczy eksploatacyjne), czy warto przerobić ją na gaz ( może kogoś polecacie?), ile Wam pali autko?....

BMW RuLeZ Mod Awatar Bezi
    BMW
    BMW G11 740xD , BMW e46 325CI Cabrio
    mrsiwek
    na wszystkie Twoje pytania są już tu na forum odpowiedzi,wystarczy poczytać ten dział o e65 a na te pytania znajdziesz odpowiedz.Pozdrawiam.
    Jerome Le Banner: "...W siłowni możesz wypracować sobie mięśnie klatki lub mięśnie ud. Nie możesz jednak wzmocnić swoich jaj, albo się z nimi urodziłeś albo nie..."

Super Moderator Awatar olejus
    BMW
    BIEMDABLJU SEVEN FOUR FIVE
    Cytat Zamieszczone przez mrsiwek Zobacz posta
    Wiecie co? Nie zrozumcie mnie źle, ale mam wrażenie, że co nie którzy tutaj ( są lub udają arystokrację) nie wiedzą ile te auta kosztują... wszyscy mają taki "wypas" w swoich autach? A może zwykły Kowalski poprostu kupi takie auto bo mu się strasznie podoba i jest w stanie pominąć parę drobiazgów w wyposażeniu 7er dla wyższych wartości ( w tym przypadku cena)... będzie o nią dbał i cieszył się jazdą bardziej jak nie jeden tylko szczekaty 20-latek.
    Sami sobie odpowiedzcie czy np. telefon w aucie jest potrzebny? a dwa telefony? masaże? wentylowane fotele są napewno fajne ale jak do tej pory jeździłem na skórze przez ostatnie 5 lat bez takiej opcji i nie narzekam....
    Co do tych problemów z elektryką przed 03,2003 r.prod. to chyba kolejna legenda wyssana z palca- nigdzie nie znalazłem NIC co by o tym mówiło... a gadanie, że mój mechanik nie miał czasu żeby mi o tym powiedzieć podsumowałbym dwoma słowami -> zmień mechanika jak jest chamem.
    Mimo wszystko dzięki za odpowiedzi i czekam na więcej info o tym modelu ( 745) -> może np. co jest kosztowne podczas wymiany (chodzi o rzeczy eksploatacyjne), czy warto przerobić ją na gaz ( może kogoś polecacie?), ile Wam pali autko?....
    Niby tak tylko potem się to kończy tym, że za parę tygodni na allegro będzie wyszukiwanie : tylna roletka, CD zmieniarka , fotele komfort (6.000 zł) , boczne roletki elektryczne , siłowniki dociągania drzwi. Wiadomo nigdy się nie trafi na to czego się szuka (rynek wtórny) dlatego warto szukać z głową / przestrogami / informacjami którymi warto się kierować itd. itd.

Kilka lat temu te dodatkowe wyposażenie kosztowało prawie połowę auta :) :) :)
    Ostatnio edytowane przez olejus ; 31-01-2011 o 21:23
    Pić trzeba ! Jeść można !

BMW
    745i E65
    Cytat Zamieszczone przez olejus Zobacz posta
    Kilka lat temu te dodatkowe wyposażenie kosztowało prawie połowę auta :) :) :)
    zdaję sobie z tego sprawę :) szukam naprawdę długo auta, ale szukam niestety do określonej kwoty ( którą i tak naciągnełem) -> ale Getin Bank powiedział, że chętnie mi pomoże :P

Uprawnienia umieszczania postów