Co Wy z tym GOLASEM - matko, dawno nie siedzieliście w innych autach :)
Co Wy z tym GOLASEM - matko, dawno nie siedzieliście w innych autach :)
a powiecie mi do czego służy ten przycisk <|> w tylnym podłokietniku?
Jeśli to jest ten przycisk o którym myślę, to jest od elektrycznego podnoszenia zagłówków - ale to Ci dokładniej chłopaki powiedzą, bo może ja myślę o innym przycisku :)
gość, który sprzedaje to auto mówi, że nie posiada do tej 7er książki serwisowej ( auto jest z Włoch), ale ma kpl kluczyków (tzn 2 te originały + jakiś matka+ jakaś karta)....
Kupuj auto - kluczyki można dorobić ;p
Nie wiem jak ci zależy na roczniku ale z moich informacji jeżeli auto ma datę produkcji w tym przypadku XI.02 a datę rejestracji 2003 (Włochy) to Polski Urząd Komunikacyjny zarejestruje ci na 99% jako 2002 a nie 2003 bo oni z reguły trzymają się daty produkcji. Ja tak miałem w Krakowie w U.K nie nie było sposobu tego zmienić..... uparte baby.
Wszystko ok... ale mi przede wszystkim chodzi o te fotele... one są naprawde jakieś strasznie do d...? Wiem, że nie mają opcji grzania, ale ponoć jeśli jest webasto ( a niby jest- też niewiem jak to ajprosciej sprawdzic :/) to grzane fotele mozna pominac... wystarczy przed jazda ( w zimie) wlaczyc ze 30min wczesniej webasto... dobrze to rozumuje?
Ja Ci doradzę tak samo, jak i każdy inny zapewne. Najlepiej jak kupujesz E65, kupić właśnie z fotelami komfort (to mega fajne fotele, jak sama nazwa wskazuje komfortowe, ale one dają coś więcej niż mogło by się wydawać, dlatego warto to wykorzystać i kupując kupić już z tymi fotelami) druga sprawa...
Podgrzewanie foteli - później będziesz żałował jeśli kupisz bez, zimą jest jak zbawienie bez różnicy na wszystko.
Wentylacja - jeśli środek jest jasny to myślę że da się przeżyć bez, ale skóra to skóra, także wentylacja też by się przydała.
Masaże - To priorytet to nie był dla mnie, ale jeśli jeździsz dużo w długie trasy, polecam jak najbardziej, bardziej przydatna funkcja niż mogło by się wydawać.
Mogło po kolei opisać przydatność każdej funkcji ale nie wiem czy ma to sens, każdy wie czego chce i czego mu potrzeba, ale są rzeczy których nie warto Sobie odmawiać ponieważ naprawdę się mogą być potrzebne do dziennego użytku, w końcu wszystko jest dla ludzi ;)
No i trzecia sprawa... "nie dziś, to jutro" będzie Ci łatwiej sprzedać to bogato wyposażone 7, niż to "gołe" - i to 10/10 osób chyba potwierdzi.
i ja sie podpisuje pod tym / jak widze ze auto nie ma foteli komfort, nawet nie biore go pod uwage.
Ale to nie tylko snobizm a również fakt. Miałem okazję siedzieć na standarowych i na komfortowych i jednak bez porównania > komfortowe mają taki potencjał że powinny mieć oddzielną instrukcję :D ale tak na poważnie to albo fotele komfort albo ładny welur.
Pić trzeba ! Jeść można !