Strona 5 z 10 PierwszyPierwszy ... 34567 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 41 do 50 z 92

Wątek: internetowe poszukiwania E65

Zaawansowany Użytkownik Awatar Makaron
    BMW
    BMW E-38 740 IA 4.4
    Jeśli można podepnę się pod temat, bo nie ukrywam że też rozglądam się za E-65 tyle że 3,0d czy ktoś może coś powiedzieć na temat tego auta, może ktoś już go oglądał, bo po tablicach widać że już chwile jest w kraju :) http://otomoto.pl/bmw-730-C16435396.html

Zaawansowany Użytkownik Awatar ohara5
    BMW
    F01
    Cytat Zamieszczone przez Makaron Zobacz posta
    Jeśli można podepnę się pod temat, bo nie ukrywam że też rozglądam się za E-65 tyle że 3,0d czy ktoś może coś powiedzieć na temat tego auta, może ktoś już go oglądał, bo po tablicach widać że już chwile jest w kraju :) http://otomoto.pl/bmw-730-C16435396.html
    Facet sprowadza głównie e65 w pażdzierniku miał podobną ,tylko lepiej wyposażoną. Spodobała mi się zadzwoniłem do niego i umówiliśmy sie w serwisie w Katowicach na przegląd auta. Kiedy przyszedł czas do wyjazdu stwierdziłem, że jeszcze zadzwonie do niego czy wszystko aktualne. On mi odpowiada że samochód sprzedany , postąpił bardzo nie ładnie wogóle mnie o tym nie informując. Musiałem zaraz dzwonić do serwisu i odmówić przegląd. Te auto pojawiło się na moto gdzieś w połowie listopada. Niestety nic więcej nie wiem na ten temat.

Super Moderator Awatar olejus
    BMW
    BIEMDABLJU SEVEN FOUR FIVE
    Cytat Zamieszczone przez Makaron Zobacz posta
    Przede wszystkim auto nie jest wyposażone dobrze. Fotele to golasy z tego co widzę to tylko podgrzewanie jest dostępne i ruszanie siedziskiem. Klima jednostrefowa. Nie widać tego czy ma Dynamic Drive (zakładam że nie ma) . Nie wiem czy ma soft close (sprawdź jeszcze sobie VIN w odpowiednim dziale aby dokładnie przeanalizować auto pod względem wyposażenia). Dodam , że za kilka lat ciężej będzie sprzedać auto mniej wyposażone (patrząc na trendy kupowania np. obecnie E38 - musi mieć wszystko).
    Pić trzeba ! Jeść można !

Zaawansowany Użytkownik Awatar Makaron
    BMW
    BMW E-38 740 IA 4.4
    ok dzięki za info nie mam ciśnienia żeby nie poczekać no coś lepszego, powiem szczerze że w E-65 jestem zielony więc dzięki olejus za wstępną opinię

Początkujący Użytkownik Awatar JackRM
    BMW
    '01 E53 X5 4.4 SportPack
    a o tym co powiecie?
    http://allegro.pl/sliczne-czarne-bmw...427183465.html

nie powiem, że nie przyciąga wzroku..

Doświadczony Użytkownik Awatar Aldik
    BMW
    740xd f01
    DLA mnie osobiści eklima 2strefowa to udręka w bmw - brak mi jakieś opcji "mono" lub po prostu 1strefowej. Denerwuje mnie i tyle. I tak nic to nie daje w praktyce ... Od paru lat mam bmw z tym ustrojstwem i jeszcze nigdy nikt tego nie ustawiał sobie osobno ! Co do np masazy, też wogóle nieprzydatne. Jedyne co cenie we fotelach to grzanie, bez tego ani rusz :) Soft-close też fajny bajer, klapa bagażnika też super jak działa, a ja sie bawilem długo zanim ją uruchomiłem - chociaż fakt ze przyczyna niby banalna a poszło z 1300zł chyba...

Warto jakbyś tak dobrze się zastanowił i przetestował u kogoś na własnej skórze - co tak naprawde Ci pasuje i będzie potrzebne. Jak kupujesz auto na dłużej to ewentualna odsprzedaż i tak będzie się wiązać ze sporą stratą..

Super Moderator Awatar olejus
    BMW
    BIEMDABLJU SEVEN FOUR FIVE
    Ale dokładnie jak pisze Aldik ... mi np. nie jest przydatne MIDI w aucie ... niby opcja dodatkowa ale zupełnie niewykorzystana albo memo wyboru głosowego. Ale np. nie wyobrażam sobie foteli bez wentylacji czy podgrzewania (a masaże można było by darować sobie). A co najważniejsze to WEBASTO !! naprawdę teraz dopiero czuje jak dobrze mieć skórzany fotel i wejść do ciepłego autka bez żadnych dodatkowych poduszek na fotelach.
    Pić trzeba ! Jeść można !

Początkujący Użytkownik Awatar mrsiwek
    BMW
    745i E65

[e-65 745] co myślicieo tym modelu?

Witam. Jestem poważnie zainteresowany kupnem tego modelu... Mam do Was prośbę... zerknijcie na to auto "chłodnym okiem" i powiedzcie co myślicie o tym ogłoszeniu...
    http://otomoto.pl/bmw-745-igla-100-o...C17199157.html

Rozmawiałem z gościem przez tel... ponoć wszystko jest ok. Wracał tym autem na kołach, opłaty według niego zamkną się w 4tyś.zł ubezpiecznie AC 2,5 tyś.zł Proszę Was o wszelkie opinie na temat tego modelu- bo jestem zielony w tym temacie. Pozdrowionka

użytkownik Awatar ADASIO
    BMW
    BMW 750 LIX G12 FROZEN GREY MAT
    mrsiwek: moja ocena autka

PLUSY:
    - fele
    - 2 strefowa klimatyzacja
    - webasto
    - soft close
    - kolor nawet nawet - w połączeniu z jasnymi skórami jest ok

MINUSY:
    - brak grzanej kierownicy
    - gołe siedzenia - kompletnie nic ani masażu ani grzania ani wentylacji - ja bym takiego egzemplarza nie kupił
    - granatowa kierownica i deska - dla mnie ochydztwo

ocena końcowa - auto jakich wiele na rynku,do opłat itd
    wg mnie lepiej poszukać bardziej wyposażonej wersji ( zwłaszcza fotele) bo ty jako kierowca masz mieć wygodnie i komfortowo przede wszystkim!!!
    https://7er.pl/signaturepics/sigpic836_6.gif SIEDEM GRZECHÓW GŁÓWNYCH !!!

Początkujący Użytkownik
    tak jak kolega wyzej napisal golas straszny, nie po to sie kupuje 7er zeby miec poziom ausstatungu jak w 3, brak np dziury w dachu, prawdopodobnie systemu naglasniajacego ze o kilma komfort szybach czy aktywnym tempomacie nie wspomne. I w ogloszeniu jest blad bo to zadne komfort sitze tylko zwykle gole fotele.

p.s tu wypas fajny, takiego szukam, tylko cena tak z 8-10k euro za wysoka

http://www.autoscout24.de/Details.as...dkiept&asrc=fa
    Ostatnio edytowane przez pazur ; 30-01-2011 o 12:55

Uprawnienia umieszczania postów