Po co tv w e65 jak i tak sie tego nie używa i tylko w niektórych miejscach odbiera dobrze :) a ta czarna ze szwajcarji ładna :)
Po co tv w e65 jak i tak sie tego nie używa i tylko w niektórych miejscach odbiera dobrze :) a ta czarna ze szwajcarji ładna :)
B-ędziesz M-ógł W-yprzedzać
np. po to aby mozna bylo na cos patrzec jak stoje 1,5h w korku wracajac znad morza w co drugi wekeend przez 7 miesiecy w roku![]()
moge ci sprzedac 730ld z 2007 roku :) jezeli jestes zainteresowany
NOW: BMW 730Ld 07' / Audi A5 QUATTRO 2.0TFSI 11'
EX: Volvo V50 2.4d SPORT 07' / Volvo S60 R 08'
Moja rada to jednak przy kupnie E65 kierować się dobrym wyposażeniem. Nie dość , że dokładanie elementów to koszt znacznie większy to sprzedaż auta pewniejsza za lepsze pieniądze. Jest dział VIN ... można sprawdzić każde auto !!
Pić trzeba ! Jeść można !
Popieram przedmówcę :) Z tym że niestety nie ma ŻADNYCH ciekawych 745i - już nie wiem gdzie mam szukać E65.
Ostatnio edytowane przez Arman ; 20-01-2011 o 23:54
osobiscie uwazam ze kupno takiego auta w PL to glupota, tylko ojczyzna BMW... choc ceny jakby lekko wyższe niz u nas, ale pewniejszy stan. A i ceny poliftow zaczynaja sie zrownywac z przed liftami, takze warto przemyslec temat, a juz napewno szukac sztuki po tym pierwszym mikrolifcie, po 03r
Zdania są podzielone co do kupna auta w PL czy DE. Jak to mówi mój znajomy mechanik jak trafisz na dobrą sztukę to i miedzy jeździć będziesz a psuć się nic nie będzie a jak kupisz złą sztuke to nawet dmuchanie nie pomoże :)
Mikrolift to wymiana navi CD na DVD (1200 zł).
Pić trzeba ! Jeść można !