no mnie tez sie podoba i ma to czego szukam, nie wiem tylko czy ma TV,
tak czy inaczej jak cena 53k skoro za 45k jest wystawiony ?
no mnie tez sie podoba i ma to czego szukam, nie wiem tylko czy ma TV,
tak czy inaczej jak cena 53k skoro za 45k jest wystawiony ?
Dokładnie ;) Widzę że gusta nam się uzupełniają, dla mnie tylko brak takiego czegoś jak szyberdach, no ale... przy takim wypasie to można to wybaczyć, dodatkowo ta kierownica sportowa 3-ramienna... :))
A TV to też własnie nie wiem czy ma, ale rzadko się ostatnio spotykam aby miały TV (lub mają ale właściciele nie piszą) w E65, łatwiej już chyba w E38 znaleźć to TV. Ale może i ma i też nie jest napisane.
Co do ceny... sam nie wiem, jest dla mnie troszkę nie poważny, już miał pewnie tysiąc telefonów bo taką cenę wystawił to każdy myśli że za 45 jest, jak już dawał 45 to mógł dać cenę minimalną żeby każdy wiedział o co chodzi.
rok niby 2003 to i pewnie telefony ma.
Pewnie jak sie ustawisz z bratem a nie z nim i polozysz mu na stol plik 450 stuzlotowek to Ci odda karte pojazdu z kluczami i reszta..
Faktycznie nie ma szyberdachu - ja wiec rezygnuje...
Kiedy był wystawiany za 60 to było napisane na aukcji 2003rok, teraz że 2002rok - on chyba sam nie wie o co chodzi.
Też tak myślę, że gdybym wystawił pieniądz na stół byłoby inaczej, ale kiedy mam tam dojechać (Krk-WWA) 300km w jedną i 300km w drugą, tylko po to żeby liczyć że dostanę to za ile chce, to wole już odpuścić, bo tylko stracę czas i nerwy, a samochód wygląda naprawdę przyzwoicie to jak by mi się spodobał i nie mógłbym się z nim dogadać to już w ogóle.
No niestety brak szyberdachu, tak to dla mnie najważniejsze rzeczy posiada, a nawet ma kierownice o której mówiłem i na którą nie liczyłem w poszukiwaniach bo ciężko znaleźć fajne 745i a dodatkowo jeszcze z tą kierownicą (a to tylko szczegół rzecz jasna)
Ty masz 300km wte i 300 wewte a ja : http://maps.google.pl/maps?f=d&sourc...,39.506836&z=5
A rok moze byc i 2002 byle model byl 2003 bo tam podobno cos poprawili z elektronika.. tak przynajmniej slyszalem..
Pozatym ja szukam z jasnymi skorami i szyberem :) Juz przeboleje jasne skory ze nie ma ale szyberu juz nie :)
Ostatnio edytowane przez JackRM ; 13-01-2011 o 11:51
Nie ma takiej dużej różnicy, zaledwie jedno zero wiecej hehe (nie wiedziałem że ROMA jest ponad 3600km od WWA, masakryczna odległość)
http://otomoto.pl/bmw-745-C16843676.html - tutaj masz ładną z jasnymi skórami, ale to chyba jest wersja USA, o wyposażeniu nic nie pisze, o przebiegu też nic nie pisze i ma LPG (dla jednych plus, dla innych minus) :)
mapka jest tam i z powrotem ;)
Wiem, wiem patrzyłem :)
Opłaca Ci się przyjeżdżać do PL po auto?
wypas lux jak to USA
ale niestety ja zapalniczki nie chce tylko czysta rasowa benzyne.
czemu nie ?
samolot do PL: 50EUR
W PL musze zamontowac hak do zakupionego auta i zabrac nim do Wloch lawetke do przewozu motocykli (taki moj biznes po godzinach).
Pozatym za porzadny serwis auta w PL zaplace niewiele w porownaniu do cen i niekompetencji tutejszych debili (tak, debili) w serwisach autoryzowanych nie mowiac o czasie oczekiwania na odbior samochodu. Pozatym musze miec polskie blachy bo tu sam podatek drogowy za 7er to 750EUR rocznie a roczne OC 2850EUR :)
Ahaa, bo będziesz ją tutaj rejestrował, to rozumiem :)
No ten podatek to znam z Holandii, bo tam też płacą massakryczne sumy, jakiś tam podatek który jest zależny od : marki auta, klasy auta, wagi auta, pojemności silnika, benzyna/diesel, roczniku auta i od tego ile jeździsz tym autem rocznie - krótko mówiąc wszystko ma wpływ... Tylko tam płacą miesięcznie chyba. W takim razie Ci się opłaca jak najbardziej, myślałem że w ogóle będziesz to tam u Siebie opłacał i tak dalej, to by się chyba nie bardzo kalkulowało :)