Strona 10 z 10 PierwszyPierwszy ... 8910
Pokaż wyniki od 91 do 92 z 92

Wątek: internetowe poszukiwania E65

Super Moderator Awatar EVAN
    BMW
    E38 '99 740iA, X3 M40i '20, I3s '20
    Cytat Zamieszczone przez mbbrzoza Zobacz posta
    tak, drzwi tył od kierowcy były wymienione - dlatego niemiec ją sprzedał.
    Oglądałem 6 szt e65 przed zakupem - wszystkie podłączając do komputera i wiem jak ciężko jest kupić auto w dobrym stanie...
    Pytam dlatego, że w ogłoszeniu jest napisane bezwypadkowy i nie jest w ogłoszeniu wspomniane, że drzwi były uszkodzone ;)
    Moje EX - E38 730i '95, E38 735iA '98

Początkujący Użytkownik
    BMW
    F02 750Ldx
    jest bezwypadkowy, uszkodznie drzwi nastapiło w skutek kolizji parkingowej - zadna z poduszek nie została wystrzelona czyli nikogo nie było w pojeździe.
    Nikt nie pisze nigdy na temat uszkodzen pojazdu podczas sprzedazy - bylo by to nie rozsądne. Jak ktoś się zainteresuje wozem to zostane poinformowany o uszkodzeniu i zostaną mu pokazane zdjecia po kolizji.
    5 z 6 aut które oglądałem na terenie polski byly poważnie uszkodzone, a miernik lakieru wykazywał kosmiczne wartosci w wielu miejscach, w tym jeden na dachu, a i trafilem na zaszpachlowany wlew gazu ;)
    Jeden na belgijskich rejestracjach był prawie idealny, no moze troche podciekał, ale jak chciałem go kupić nie dajac wcześniej zaliczki to sprzedawca przestał odbierać telefon. Potem widziałem go jeszcze 2 razy na allegro wystawionego w całkiem innych województwach za kazdym razem z nowymi profesjonalnymi zdjeciami...

Uprawnienia umieszczania postów