Strona 9 z 31 PierwszyPierwszy ... 789101119 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 81 do 90 z 302

Wątek: Spot Warszawa

Zaawansowany Użytkownik Awatar hrabia81
    BMW
    Chwilowo brak
    moze ktos zabierze ze soba naklejki klubowe na zlot w warszawie/
    P.P.K.K

Super Moderator Awatar Anatol
    BMW
    e38 735 iA
    Ku takowemu zabraniu najsampierw trzeba by urzeczywistnić w niewirtualnej przestrzeni zapotrzebowanie na wyżej wymienione Logo :hah:

Vip Vip
    BMW
    740i
    Cytat Zamieszczone przez krzywy191
    panowie, powiem tak co zorganizujemy to zorganizujemy, ale jak moge cos dodac od siebie to walal bym pobawic sie np w takim miejscu nocleg tanizna, mozna troszke wypic pobawic sie, parking duzy, sceneria dla fotek zajefanja, i ogolnie wolalbym cos chlapnac, wyspac sie, rano cos zjesc i wracac, a chcodzenie do np restauracji pozniej do holetu czy odrazy wracac troszke mi sie niewydaje, takie 1 dniowe agrowczasy + biesiada z ogorkiem kiszonym i hlebem ze smalcem :hah: a pozatym 29 marzec to bedzie 3 dni po moich urodzinach wiec i koledzy z klubu by sie zalapali :D

a po moich dwa dni :hah:

Vip Vip
    BMW
    750iL840Ci730LiK53
    ktos tu pisal ze pijanstwa niebedzie :what:

użytkownik
    BMW
    e38 czerwone
    krzywy jedziesz z szoferem czy go w domu zostawiasz ?? ty ale my we 2 będziemy potrzebować 2 dni wolnych w tym samym czasie ..... kur.. może być lipa

Doświadczony Użytkownik
    BMW
    BMW 7系列
    Cytat Zamieszczone przez hrabia81
    moze ktos zabierze ze soba naklejki klubowe na zlot w warszawie
    Cytat Zamieszczone przez Anatol
    Ku takowemu zabraniu najsampierw trzeba by urzeczywistnić w niewirtualnej przestrzeni zapotrzebowanie na wyżej wymienione Logo :hah:
    Logo logiem, na naklejce może być sam adresik WWW... Tylko że obecny design jest - nie urażając nikogo - jakby zrobiony w Paincie podczas 3-minutowego oczekiwania aż herbata się zaparzy. Naprawdę sugerowałbym następną partię naklejek przygotować od nowa... I nie mówię o wypasie w stylu BimmerBoard.com (do tego potrzeba znać już "oficjalne" barwy, logo właśnie itp.), ale sama zmiana czcionki zdziałałaby cuda.
    '00 BMW 740i, cosmosschwarz
    Ex: '96 BMW 740i, cosmosschwarz
    Ex: '91 Mercedes-Benz 560SEC, perlmuttgrau

Zaawansowany Użytkownik
    BMW
    E46 328Ci
    Mi tam się obecne naklejki podobają, no ale można ofkoz coś nowego zrobić :)

Cytat Zamieszczone przez michal_5000
    Cytat Zamieszczone przez hrabia81
    moze ktos zabierze ze soba naklejki klubowe na zlot w warszawie
    Cytat Zamieszczone przez Anatol
    Logo logiem, na naklejce może być sam adresik WWW... Tylko że obecny design jest - nie urażając nikogo - jakby zrobiony w Paincie podczas 3-minutowego oczekiwania aż herbata się zaparzy. Naprawdę sugerowałbym następną partię naklejek przygotować od nowa... I nie mówię o wypasie w stylu BimmerBoard.com (do tego potrzeba znać już "oficjalne" barwy, logo właśnie itp.), ale sama zmiana czcionki zdziałałaby cuda.
    Obecne naklejki duza czcionka jest projektu sebka
    male naklejki czytaj cienka czcionka sa zrobione na wzor www.7er.com

Nikt Cie nie zmusza przeciez do posiadania takowych naklejek mozesz wogole jej nie miec a mozesz zrobic sobie sam swoja jaka Ci sie podoba .

Jedni jezdza na sebka naklejkach , inni jezdza na moich zrobionych w identyczny wzor jak 7er

Ja osobiscie nie planuje zmieniac naklejki.. podoba mi sie idealnie wzor i prosta czcionka .

Doświadczony Użytkownik
    BMW
    BMW 7系列
    Cytat Zamieszczone przez trolu
    Obecne naklejki duza czcionka jest projektu sebka
    male naklejki czytaj cienka czcionka sa zrobione na wzor www.7er.com

Nikt Cie nie zmusza przeciez do posiadania takowych naklejek mozesz wogole jej nie miec a mozesz zrobic sobie sam swoja jaka Ci sie podoba .

Jedni jezdza na sebka naklejkach , inni jezdza na moich zrobionych w identyczny wzor jak 7er

Ja osobiscie nie planuje zmieniac naklejki.. podoba mi sie idealnie wzor i prosta czcionka .
    Przyznam że widziałem tylko jeden projekt - wyglądał jakby był czcionką Arial, lub b. podobną... Jak pisałem - nikomu nic nie ujmując - ale taki krój pisma nadaje się raczej na śródtytuł w artykule prasowym, niż na naklejkę...

No ale skoro każdy może mieć swoją, to rozwiązuje problem - myślałem że jest jakiś jeden zaaprobowany wzór.
    '00 BMW 740i, cosmosschwarz
    Ex: '96 BMW 740i, cosmosschwarz
    Ex: '91 Mercedes-Benz 560SEC, perlmuttgrau

Bardzo duzo osob ma takie jak te moje zrobione na wzor 7er

Tutaj masz idealny przyklad grega ktory posiada 2 naklejki :) bmw7 i 7er

Ni moge tego drugiego wzoru wyszukac .. Jak znajde edytuje ;)

Uprawnienia umieszczania postów