Wojtek lub koledzy z Warszawy a możecie dać link na jakieś noclegi do 120 zł za dobę :D
Wojtek lub koledzy z Warszawy a możecie dać link na jakieś noclegi do 120 zł za dobę :D
Pić trzeba ! Jeść można !
Jadę sprawdzić i dam znać :)
dokladnie, aby niedrogo i fajnie (bo z kasa to jest dosc krucho ostatnio umnie) a moze znasz jakies miejsce w wawie w stylu w ktorym pokazalem?
Dokładnie tak wyobrażam sobie spocik (nie zlot) - tylko czy koniecznie musi być supermarket?? Myślę że znajdziemy niejeden przyjemniejszy placyk, gdzie nie będzie całego tego kociokwiku...Zamieszczone przez Prezes
Zwłaszcza że w soboty pod warszawskimi marketami z miejscem bywa... średnio ;D
Przejazd pod Teatr Narodowy wydaje się spoko pomysłem - często odbywają się tam różne "imprezy" samochodowe.
Nad knajpą z widokiem na (duży) parking ciągle myślę...
'00 BMW 740i, cosmosschwarz
Ex: '96 BMW 740i, cosmosschwarz
Ex: '91 Mercedes-Benz 560SEC, perlmuttgrau
podoba mi sie pomysl z przejazdem przez wawe :)
pomysł Krzywego z balem w Broku jest jak na moje oko całkiem ok bo to nie duże koszta a nie każdy tutaj ma wiadro chajsu ... mozna zajechać i posiedzieć w miłym klimacie a dla bardziej odpoczywających pewnie miejsce noclegowe też się znajdzie :) oczywiście jeśli ktoś upatrzy jeszcze jakieś takie lokale było by miło :)
no no, jestem za :D
Cos mi się wydaje że trzeba będzie zorganizować taki mały "przedspocik" dla osób z Warszawy i okolic (organizatorów) w celu zaplanowania przebiegu SPOTU, bo przecież musimy się pokazać z jak najlepszej strony. :) :) :)
Nie upieram się absolutnie przy supermarketowym parkingu. Pomyślałem sobie tylko, że dla osób z poza Wwy lepiej i łatwiej będzie się spotkać np. na parkingu przed C.H. Janki, niż np. na parkingu pod Zamkiem Ujazdowskim. :P
Zapraszam chętnych do komitetu organizacyjnego. :D
Miejsce spotkania ustalimy wieczorem.
Byłem dziś przy okazji (i na prośbę Olejusa :) ) w restauracyjce Baccara k/Warszawy. Jest tam także 7 pokoi 2os. Cena pokoju 2 os. z dwoma osobami ( ;D ) 240,- zł/noc ze śniadaniem. Cena pokoju 2 os. z jedną osobą ( ;D ) 190,- zł/noc ze śniadaniem.
Jest duży parking. Kierunek z W-wy na Ożarów (Poznań). Zrobiłem pare fotek, ale więcej info pod adresem : http://www.karczmanapiwnej.pl/
![]()
![]()
![]()