MEGA REWELACJA !! :D
MEGA REWELACJA !! :D
Trolu - szacunek, że wpadłeś![]()
no chłopak dobrze mnie zaskoczył ,że się pokazał ... aż sie zastanawiałem czy to on jak go zobaczyłem - bo byłem na 100% pewny ,że go nie będzie :)
Panowie, wprawdzie nie dotrwałem do końcaa ale kilka fotek zrobiłem. Poniżej link do galerii:
Galeria
Szkoda, że nie dopisała pogoda i nie było planu awaryjnego, ale miło było zobaczyć tyle pięknych gablot w jednym momencie.
Pozdrowienia dla wszystkich, miłego oglądania!
Sylwekk - załaduj swoje (super) fotki do wątku ť Archiwum spotkań / fotki i filmy ť Spot Warszawa 29.03.08 to znaczy TU
poszło.Zamieszczone przez wojtekd
ok - super fotki - ta za traktorami jest extra :)
Panowie !! :)
Nie ukrywam ze miało mnie nie być.. Ale skoro nie było mnie na poprzednim spocie w zabrzu , musiałem dotrzeć koniecznie na ten , byłem bardzo zdesperowany ;D
I w piątek postanowiłem ze musze być za wszelka cene , przyjechałem autem wogóle nie poskręcanym.. Wnętrze tam wszystko było założone na sztuke , aby tylko można było dojechać do was i sie spotkać ;D :)
Nie mam do nikogo pretensji , ze jeżdzilismy po mieście w korkach itd .. To jest warszawa i trzeba sie z tym liczyć , we wrocławiu lub innym mieście było by tak samo !
Ni ma sensu organizować spotów zlotów w centrach - do tego trzeba wybierać plenery coś jak na 2 zlocie !
I nie ukrywam trzeba organizowac spoty/zloty 2 dniowe ;D ;)
Bo ja hmm jak by to okreslic CZUJE WIELKI NIEDOSYT ! ;D
A teraz mam jeszcze jedna prosbe do wszystkich co pstrykali / pstrykaja zdjecia :)
Prosze o calosci zdjec o spakowanie w rara i udostepnienie na serwerach .
Bo jest ciezko zapisywac ciagle po jednym zdjeciu i zajmuje to sporo czasu !
Do nastepnego oby juz niedlugo ;D;D :medit: :medit:
Trolu ma całkowitą rację też czuję niedosyt bo browca miałem wypić właśnie z nim ( i nie tylko) a nie z kompem w domu !!!!
Trzeba coś pomyśleć ;D
Do zlotu w maju jeszcze troche wiec moze jeszcze jakies mini ( 40 aut ? ) spocik ;D ;D