Strona 4 z 7 PierwszyPierwszy ... 23456 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 31 do 40 z 61

Wątek: yellow czy black hella?

Doświadczony Użytkownik Awatar marek1132
    BMW
    BMW e32 735 iL
    Faktycznie,jest taki sprej,zwracam honor.Sam jestem ciekaw jak by to wyszło metodą przeróbki BH,problemów też nie powinieneś mieć,lampy będą świecić na biało,jeśli masz niepotrzebny komplet lamp to można się pobawić.Kierunki pomarańcze .
    "Myślenie to najcięższa praca z możliwych i pewnie dlatego tak niewielu ją podejmuje." - Henry Ford

Zaawansowany Użytkownik Awatar Dawid7er
    BMW
    e38 730i
    Blog
    5
    jutro zobacze czy ta beta jeszcze stoi, jak tak to zadzwonię do gościa i zapytam, jak się zgodzi to super :D a jak nie to trudno, kupie lampy no i będę żeźbił. Choć przy tej zamianie wyszło by sporo taniej :D a pomarańczki leżą w garażu :D

Vip Vip
    BMW
    Nie mam
    Ja mam mam już kilka szkieł ori YH, powoli kompletuje komplet.
    Brakuje mi jednego szkła do drogowych. Mam 2 komplety szkieł pod soczewkę(pod uśmiech i bez) i jedno szkło do drogowych.
    Kosztowało mnie to wszystko na razie 100zł z wysyłką, myślę, że nie ma tragedii. Zawsze to mniej niż ok. 400 jak na allegro chcą za całe lampy
    Celem wykształcenia nie jest napełnienie umysłu człowieka faktami; zadaniem jest nauczyć go, jak ma używać umysłu do.. myślenia. A często zdarza się, że człowiek lepiej umie myśleć, nie będąc krępowany wiedzą przeszłości.
    Henry Ford

Nie pomagam przez tel, chcesz coś, jest pw, mail, gg, w ostateczności sms

BMW
    e38 730i
    Blog
    5
    no ja dzisiaj gadałem z gościem i na 99,99% jutro będę miał YH na aucie :D nie omieszkam pochwalić się fotką :D

Zaawansowany Użytkownik Awatar DoDominik
    BMW
    e32 m30b30 88'
    Blog
    9
    Długie YH a drogowe BH i po problemie :D

Vip Vip
    BMW
    e32 735ia + dupowóz :D
    Blog
    21
    Cytat Zamieszczone przez DoDominik Zobacz posta
    Długie YH a drogowe BH i po problemie :D

pomarańczowe kierunki i halogeny "cleary":D

Dawid dawaj foty jak ogarniesz temat:)

BMW
    e38 730i
    Blog
    5
    halogeny też będą YH, jak się bawić to się bawić, ale najpierw całość muszę wypolerować bo już styrane trochę są :D także zdjęcia za kilka dni :D

Zaawansowany Użytkownik
    BMW
    V8 V8 lalala
    Ja mam u siebie YH dla mnie efekt ekstra, nadają lekko klasyczny wygląd i na tym mi zależało ; ). Sam myślałem aby zrobić mix, obu tych "przeróbek", czyli black-yellow hella robilem pewne przymiarki i wiem, ze efekt bardzo ciekawy ; )

Zaawansowany Użytkownik
    BMW
    BMW E38 740 1994r
    Co do przepisów-tak powiedział ZOOLU GULA ...''Polska to jest bardzo ciekawa kraj''-czyli zamiast ludziom żyło się lepiej ,Ci na pierdzący w stołek z braku zajęcia ,robią wszystko by ludziom z pasją żyło się gorzej -ustanawiają więc chore prawo i przepisy- prububują tym samym zamknąć nas w ''swoim własnym świecie '' państwie z okrojonymi myślowo ideałami......ale nie musimy się temu poddawać ,po prostu zrób jak uważasz;)

Vip Vip
    BMW
    Nie mam
    Cytat Zamieszczone przez martin81 Zobacz posta
    Co do przepisów-tak powiedział ZOOLU GULA ...''Polska to jest bardzo ciekawa kraj''-czyli zamiast ludziom żyło się lepiej ,Ci na pierdzący w stołek z braku zajęcia ,robią wszystko by ludziom z pasją żyło się gorzej -ustanawiają więc chore prawo i przepisy- prububują tym samym zamknąć nas w ''swoim własnym świecie '' państwie z okrojonymi myślowo ideałami......ale nie musimy się temu poddawać ,po prostu zrób jak uważasz
    Tyle, że to akurat nie wymysł polskich urzędników, a nacisk Unii Europejskiej. Nawet Francja przyjęła te przepisy.
    Podobnie jest z wprowadzeniem możliwości rejestracji aut z kierownicą po prawej strony. To unia naciska na naszych urzędników.
    Celem wykształcenia nie jest napełnienie umysłu człowieka faktami; zadaniem jest nauczyć go, jak ma używać umysłu do.. myślenia. A często zdarza się, że człowiek lepiej umie myśleć, nie będąc krępowany wiedzą przeszłości.
    Henry Ford

Nie pomagam przez tel, chcesz coś, jest pw, mail, gg, w ostateczności sms

Uprawnienia umieszczania postów