i ja witam.
i ja witam.
Witaj! Wzorowa e32. Pokaz jeszcze wnetrze :)
Witam!
Założenia godne, popieram!
Czarne e32 w benzynie!
to takie wyposazenie jak na E32 to jest dobre skóry sobie możesz dołozyć jak byś chciał a brak poduszek np dla mnie to zaleta ładniejsza kiera i po drugiej stronie jest miejsce zeby sobie cos polozyc i deska jest ladniejsza kontrola trakcji ciesz sie ze jej nie masz bo to wiaze sie z przepustnicą EML a tak to masz wszystko co potrzebne bez jakis udziwnień
witam, fajny wózek-dobry wybór !
Jak już wcześniej wspomniałem, wyposażenie w zupełności mi odpowiada. Na początku myślałem o doposażeniu jej w skórzaną tapicerkę i kierownicę M-technic II, ale szybko dałem sobie z tym spokój. Jedyne moje plany związane z samochodem to wizyta u lakiernika (kilka rys i odprysków), zmianę obręczy na ładniejsze ( a konkretnie dedykowane do e32 bbs styling 5, również 15-to calowe) i zmiana radia na jakiegoś dobrego fabrycznego beckera z lat 90-tych.
Poniżej dodaję kilka zdjęć wnętrza, ale przez słabe oświetlenie i tak niewiele na nich widać.
![]()
![]()
![]()
Przy okazji dziękuję za miłe powitanie :) .
Pozdrawiam.
Brawo kolego ;D. I to jest piękny klasyk. Mimo że to welur to ma swój urok i na pewno pachnie odpowiednio ;D. Cieszę się że wiesz co dobre. Radio zmienisz na właściwe i będziesz miał piękne autko utrzymane w klasycznej konwencji. Pogratulować.
W Środku fajna odpowiedni wygląd nie złochana Do tego M technic II nie pasuje Ja miałem okazje kupić technic I w stanie idealnym ale uciekla mi z przed nosa a tak to bym założył na próbę bo do niej według mnie ta tylko pasuje Bo IIjka już jest za nowoczesna.
Admin nota:
Stosuj znaki interpunkcyjne i trzymaj się tematu.
Ostatnio edytowane przez WojtekD ; 06-01-2011 o 18:32
Witam Sławek - kolejne e32 i na dodatek z Koszalina, gratuluję zakupu i życzę bezawaryjnej jazdy ;)
~~ черный бумер ~~
Moje BMW - E38 735iA M62 i E39 530d M57
EX - E30 316i, E34 525i, E32 730iA, E34 525TDS'A