Pokaż wyniki od 1 do 10 z 12

Wątek: Ruski shit czyli ISKRA 1 i ISKRA 2

Widok wątkowy

Poprzedni post Poprzedni post   Następny post Następny post
    Vip Vip Awatar coboss
    BMW
    E38 730d
    Sama policja ma takie coś, znają ją doskonale, chłopaki na prawdę dobrze wykonują swoją pracę i nawet instrukcje obsługi znają na pamięć. Jak ich spytasz czy takie zapisy są w instrukcji to potwierdzą.

Tutaj znalazłem obszerny artykuł o tym (sam nie miałem kiedy czytać).
    http://www.bibula.com/?p=10735

i chyba znalazłem to czego szukasz.
    http://forum.emil-tv.pl/post14.html

Sam ściągam na dysk aby się nie okazało, że ACTA i to usunie z sieci.

Gdyby się tak nie działo z tymi radarami to po co by Polacy wymyślali laserowe radary a polska policja by je kupowała skoro rosyjska Iskra jest tak dobra?

Życzę Ci powodzenia, ja niestety zapłaciłem sporo za moją przygodę z tym radarem bo nie było mi dane dalej walczyć o swoje.
    Nigdy nie ukrywałem, że nie jechałem 50km/h, misiakom na korytarzu sądowym przyznałem, że jechałem ok 65-70 km/h a nie 98 km/h jak wskazał radar... nie było z nimi problemów, chłopaki są spoko a że robotę mają jaką mają... przy okazji sporo ciekawostek się nasłuchałem od nich co do tych video gówien co mają teraz w autach pozakładane bo i tutaj można być szalejącym wariatem 150 km/h jadąc zaledwie 100km/h jak normalny człowiek.
    Ostatnio edytowane przez coboss ; 30-01-2012 o 17:09
    ---===Bo radość to suma drobnych przyjemności===---

*** UWAGA! ACHTUNG! ATTENTION! ATENCION! ***
    Ze względu na ograniczony czas coraz rzadziej zaglądam na forum :(
    W sprawach pilnych proszę o kontakt na maila coboss@op.pl pamiętajcie o zaznaczeniu, że jesteście klubowiczami!

Uprawnienia umieszczania postów