Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 12
Pokaż wyniki od 11 do 15 z 15

Wątek: szczescie w nieszczesciu

użytkownik
    BMW
    e38 czerwone
    heh no jak u ciebie bez czujek system potrafi działać to nie wiem czy bym w ogóle go używał :)

Vip Vip Awatar Pablo_gl
    BMW
    E65 740d, E38 740i
    Cytat Zamieszczone przez Neuf
    heh no jak u ciebie bez czujek system potrafi działać to nie wiem czy bym w ogóle go używał :)
    :hah: :hah: :hah: ten system potrafi z jedną niesprawną działać zależnie od tego chyba gdzie ona jest ja miałem środkową uszkodzoną i czasami się załączał. Jak diagnozowałem czujniki to mimo, że na kompie pokazywało uszkodzenie przez jakiś czas działało. Później już sporadycznie... więc nie pisz, że z jednym uszkodzonym czujnikiem nie działa bo różnie z tym jest i to powie ci każdy elektryk, znający się na 7er... ;D jak ma sie mieć pewność, że ma nie działać lepiej odpiąć co najmniej 2 z przodu żeby mieć pewność bo o to Hrabia pytał...
    Dreams from Dreams - 7er...

Zaawansowany Użytkownik Awatar hrabia81
    BMW
    Chwilowo brak
    dzieki. po wizycie rzeczoznawcy napisze co i jak
    P.P.K.K

użytkownik
    BMW
    e38 czerwone
    buahaha dziwne rzeczy piszesz :) ja akurat też miałem jedną uszkodzoną z przodu i to środkową :) i system fakt działał po odłączeniu akumulatora na kilka godzin ale tylko przez około 15 sec zanim się nie zdiagnozował ...

ale ok może być różnica do liftu wszystkie czujniki były jednakowe po lifcie stosowano już 2 rodzaje czujników (kątowe i proste) i tutaj może tkwić sedno naszej dyskusji

Zaawansowany Użytkownik Awatar hrabia81
    BMW
    Chwilowo brak
    wczoraj byl u mni rzeczoznawca wycena 1908 zeta. spodziewalem sie wiecej ale jak umylem samochod to rzeczywiscie polerka delikatne poprawki lakiernicze. no i dwa czujniki od pdc nie dzialaja ;)
    P.P.K.K

Uprawnienia umieszczania postów