heh no jak u ciebie bez czujek system potrafi działać to nie wiem czy bym w ogóle go używał :)
heh no jak u ciebie bez czujek system potrafi działać to nie wiem czy bym w ogóle go używał :)
:hah: :hah: :hah: ten system potrafi z jedną niesprawną działać zależnie od tego chyba gdzie ona jest ja miałem środkową uszkodzoną i czasami się załączał. Jak diagnozowałem czujniki to mimo, że na kompie pokazywało uszkodzenie przez jakiś czas działało. Później już sporadycznie... więc nie pisz, że z jednym uszkodzonym czujnikiem nie działa bo różnie z tym jest i to powie ci każdy elektryk, znający się na 7er... ;D jak ma sie mieć pewność, że ma nie działać lepiej odpiąć co najmniej 2 z przodu żeby mieć pewność bo o to Hrabia pytał...Zamieszczone przez Neuf
Dreams from Dreams - 7er...
dzieki. po wizycie rzeczoznawcy napisze co i jak
P.P.K.K
buahaha dziwne rzeczy piszesz :) ja akurat też miałem jedną uszkodzoną z przodu i to środkową :) i system fakt działał po odłączeniu akumulatora na kilka godzin ale tylko przez około 15 sec zanim się nie zdiagnozował ...
ale ok może być różnica do liftu wszystkie czujniki były jednakowe po lifcie stosowano już 2 rodzaje czujników (kątowe i proste) i tutaj może tkwić sedno naszej dyskusji
wczoraj byl u mni rzeczoznawca wycena 1908 zeta. spodziewalem sie wiecej ale jak umylem samochod to rzeczywiscie polerka delikatne poprawki lakiernicze. no i dwa czujniki od pdc nie dzialaja ;)
P.P.K.K