Trolu -- CHROM
Pić trzeba ! Jeść można !
chrom do niczego mi nie pasuje ... mam shadowline nie po to go robilem , zebyw stawic fele chrom ;) nie lubie go :D
zdjec takich jak chcialbys nie posiadam,powiem ci ze jesli chcesz zmienic kolor to zostaw takie jak sa czyli srebrne lub grafit!
czarne beda za czarne i to nie bedzie to..
chrom ... :razz: nie nie i jeszcze raz nie..!!
no wlasnie nie moge sobie ich wyobrazic w moim aucie w kolorku grafit :D
moze jedynie ten kolor co teraz jest dam tylko ciut jasniejszy :>
Ja bym postawił na oryginalny kolor.
PS. Troche lipnie że tak wyszło z tymi felgami :/ ale tak jak Ci już mówiłem ani Marcin ani ja nie wiedzieliśmy o tych pęknięciach...nie chce się tłumaczyć ale musiałem to napisać bo troche głupia sytuacja wyszła. Napewno nie sprzedawałem tych felg bo były złe......
Moje EX - E38 730i '95, E38 735iA '98
trolu przechodzimy na ciemne malowanie :) ja u siebie na ten sezon chyba wychodzę ze złotego i albo środki robię grafitowe albo czarne :)
Evan oraz Marcin - nie mam do nikogo zadnych pretensji mowie co sie stalo tylko i czemu mnie nie bylo na spocie czego zaluje najbardziej bo zalezalo mi na tym jak cholera szykowalem auto i siebie od kad powstal temat 4 godziny przed stalo sie co sie stalo :)
Ale jak Marcin mi powiedzial ze kupil je od handlarzy , sprawa sie wyjasnila cala i wcale sie nie dziwie ich stanowi ;)
Tak czy inaczej felgi beda sprawne i ebda jezdzily dalej nic sie nie stalo poza moja nie obecnoscia na zlocie :P
Tylko nadal nie wiem co zrobic i chyba faktycznie zrobie odcien taki jak byl tylko ciut jasniejszy :)
najlepszy bedzie wg mnie kolor bliski oryginalnemu, moze troche jasniejszy, chrom na sloneczkach mi sie tez podoba, ale w shadowline moze dziwnie wygladac.... czarne i grafitowe odpadaja, musza byc jasne zeby dobrze felga kontrastowala z reszta samochodu i zeby bylo widac jej wielkosc ;)
a co z tymi zrobic mam............
.....XXX......