Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 16

Wątek: E32 750 Oława

Mieszany widok

Poprzedni post Poprzedni post   Następny post Następny post
    Doświadczony Użytkownik Awatar MariuszE38
    BMW
    Sprzedane

E32 750 Oława

http://otomoto.pl/bmw-750-C15153053.html

Raczej nie znam się na E32 więc mam pytanie do użytkowników E32 czy widzą po zdjęciach coś podejrzanego?

Zastanawiam się nad jej kupnem :)
    ex:
    E36 325 TDS AC Schnitzer (160KM, 305Nm)
    E38 728iA Shadowline Individual
    E53 X5 4,4i Sport Pack

Doświadczony Użytkownik Awatar rodzinabmw
    BMW
    było 730i V8 manual SATIN CHROME co mnie pokusiło by je sprzedać???
    przegląd się skończył. kiedyś chciałem kupić w Oławie V12 ale czarną tez z LPG, silnik się grzał wskazówka stała jakieś 2mm za pionową kreską. może sie myle ale ten numer mi sie kojarzy właśnie z tamta V12. Zadzwoń i sie zapytaj czy silnik się nie grzeje (jasno określ czy nie wychyla sie poza pionową kreskę, mi facet chciał wmówić że wskazówka ma sie wychylać poza pionowa kreskę). albo poszukaj kogoś na tym lub innym forum z Oławy by oblukał ten egz.

Vip Vip Awatar avecezarave
    BMW
    E32 740iL `93
    Blog
    27
    Przy okazji zapytaj jaką grubość mają te "pancerne szyby" bo jeśli już to zapewne 0,9 cm czyli są to po prostu atermiczne szyby anie pancerne. W opisie jest także opcja regulowanej wysokości zawieszenia a na konsoli brak przycisku od EDC więc o co tu chodzi???

BMW
    Cytat Zamieszczone przez avecezarave Zobacz posta
    Przy okazji zapytaj jaką grubość mają te "pancerne szyby" bo jeśli już to zapewne 0,9 cm czyli są to po prostu atermiczne szyby anie pancerne. W opisie jest także opcja regulowanej wysokości zawieszenia a na konsoli brak przycisku od EDC więc o co tu chodzi???
    facet buja w obłokach, sam nie wie co sprzedaje.

Vip Vip Awatar talibek85
    BMW
    E32 735i (EX e34 520i/Vectra 2,5 V6/ e39 525 tds e36 318 is)
    Witam kojarzę te zdjęcia i wydaje mi się że jest ona do sprzedania od dosyć dawna tylko wcześniej była chyba nie zarejestrowana. Mówił ci klient od kiedy jest w kraju?? Być może się mylę.

BMW
    poproś o VIN- kolega Siwy rozkoduje i bedzie wiecej wiadomo na temat tego egz.

BMW
    Sprzedane
    VIN WBAGB81090DC09543
    Samochód w Polsce ok. 8 lat. Drugi właściciel, stał jakiś czas w komisie i się nie sprzedał. Temperatura ok, wszystko sprawne. Coś było robione z silnikiem, podobno uszczelki pod głowicami oryginały, planowanie głowic... Czyli fakt grzania, o którym pisze rodzinabmw mógłby dotyczyć tego auta. Stan niby ogólnie dobry tylko lekki luz na maglownicy i akumulator do wymiany. Nie ma przeglądu, bo skończyło się miejsce w dowodzie, a że chce go sprzedać, to już nie robił przeglądu. Właściciel mówi, że można z nim pojechać sprawdzić auto na serwisie.
    ex:
    E53 X5 4,4i Sport Pack

Doświadczony Użytkownik
    BMW
    740iA e-32
    Blog
    1
    V12 i stożki i LPG i pewnie gaz na śrubkę to dla mnie dyskwalifikuje już w przedbiegach takie auto ale za tą cene to można w ogóle zapomniec o ładnym E-32.

BMW
    Sprzedane
    Wiem kolego, że chcesz sprzedać swoje auto i będziesz negował wszystkie inne, które ktoś chce kupić a są tańsze, ale mnie chodziło raczej o konstruktywną krytykę. I nie czarujmy się, że ktoś dziś zapłaci 17 tys. za 19 letnie auto z 5 litrowym silnikiem :D
    Proszę aby głos w tej dyskusji zabierały tylko osoby mające do powiedzenia coś o tym dokładnie egzemplarzu.
    Nie po to zakładałem ten temat aby rozpoczynać dyskusję o wyższości jazdy na benzynie nad gazem czy odwrotnie lub dyskusję o tym ile zapłacić za auto. Jest sprzedawca, cena, chętny żeby kupić i auto, więc proszę o pomoc w ocenie tego auta.
    ex:
    E53 X5 4,4i Sport Pack

Doświadczony Użytkownik Awatar sz4l0ny
    BMW
    e32
    Cytat Zamieszczone przez MariuszE38 Zobacz posta
    Jest sprzedawca, cena, chętny żeby kupić i auto, więc proszę o pomoc w ocenie tego auta.
    Rzecz którą przeoczyli jak dotąd wszyscy poprzednicy:

"Tapicerka SCHWARZ LEDER (0226)" zakodowana w VIN, w tym aucie już nie gości.

Brak skóry w 750i zdarza się wcale nie rzadko - z odpowiednim odnotowaniem w specyfikacji pojazdu. Ten pojazd jednak miał fabrycznie czarną skórzaną tapicerkę.

Zastanawiające co zmusiło poprzednich właścicieli do wymiany całego wnętrza, co wiązało się z przepinaniem elektrycznie sterowanych foteli, ale też przekręceniem spodu deski wraz z dwoma schowkami?
    Ostatnio edytowane przez sz4l0ny ; 04-01-2011 o 15:19
    Czarne e32 w benzynie!

Uprawnienia umieszczania postów