Współczucia!
Przełóż graty do zdrowej budy, bo ta skazana jest na pocięcie.
Współczucia!
Przełóż graty do zdrowej budy, bo ta skazana jest na pocięcie.
Czarne e32 w benzynie!
aż żel serce ściska jak takie obrazki widzę... współczuję..
wspolczuje, tez dzis mialem "przygode" przed rondem wpadlem w maly poslizg i cudem przodem nie wjechalem facetowi w opla kadeta, udalo sie uciec na pobocze skonczylo sie uderzeniu bokiem w jego zderzak i mam male wgniecenie na drzwiach.
Taj jak wszyscy piszą, nie ratuj jej. Kup inne e32 a z tej sprzedaj graty.. albo kup jakąś bez silnika (np. jak ktoś kupił 740 żeby zabrać graty do driftu) i włóż swoje, to chyba najtańsza opcja.
Mam samą budę z papierami... 750i, i 750iL, właściwie nie są jeszcze do końca rozebrane, możemy się jakoś dogadać :)
Po 600zł oddam, myślę, ze to dobra cena, powiedziałbym nawet, że to w cenie złomu :)
dobrze ,że tobie się nic nie stało ...a auta szkoda ,ale to tylko kawałek blachy.
Niczym Feniks z Popiołu podrywa się i unosi w oddali
Wyrazy współczucia. Nie będę tu oryginalny ale tak jak koledzy radzą kup drugą budę i przełóż graty od siebie. P.s. Najlepiej poszukaj sobie Longa :-)
Wspolczuje kolego bo szkoda autka ale i gratuluje zakupu i mam nadzieje ze jak wroce do polski to spotkamy sie na spocie i obejrzymy autko