dziekuje wszystko w temacie ringi e32 co mnie interesowało
dziekuje wszystko w temacie ringi e32 co mnie interesowało
Ja też mam ringi te z allegro za 90zl...Leżały koledze nie potrzebne więc założyłem i efekt mi się osobiście podoba.jest o niebo lepiej niż z tymi org postojówkami...
Fotka ale robiona tel w nocy więc nie jest pierwszej jakości ;)
http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/...a9b007139.html
jedno pytanie a mianiowicie czy jak podłoncze ringi to komputer niebędzie mi sapac ze (postokówka jest sppalona) bo wsadziłem ledy postojówy i mi kąputer sapał bo led ma małe napęcie i poprostu kąputer twierdził ze jej niema a jak będzie z ringami ?
no tak,mi wyświetla się ten komunikat "standlicht" czy jakoś tak...ale znajomy elektryk ma mi to zrobic żeby się nie wyświetlało to,tylko nigdy nie mam czasu...
Ja zamontowałem u siebie komplet DEPO, który od razu ma w pozycji ringi. Stosunkowo (w stosunku do oryginalu) impreza, a wyglad jest ciekawy. Niedlugo postaram sie obfotografowac moją sztukę E32 i podesłać na Przedstawmy się.
Zamieszczone przez Dzuda
A może polikwidujesz te swoje EX... nie jesteśmy aż tak sentymentalni chyba, że masz coś innego na celu tym osiągnąć prócz zaśmiecania forum... ;D
Dreams from Dreams - 7er...
tez mam u siebie lampy cleary depo z ringami efekt bardzo fajny i do tego o niebo lepsze swiatlo bo to w koncu nowe lampy, koszt rok temu to 800zl
A zmieniałeś kolor ringów na jasne? Ja ma standardowo żółtawe i nie pasują mi do moich żarówek (Osram h1 silverstar)Zamieszczone przez czoobek
nie zmienialem koloru ringow tylko dolozylem ksenon ;]