Strona 2 z 4 PierwszyPierwszy 1234 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 11 do 20 z 33

Wątek: amortyzatory SRL tył E38 ktoś zna ten produkt ?99zł szt

Początkujący Użytkownik
    BMW
    E38 735 99r.
    odgrzeje kotleta :) moze ktos kto montowal te amorki sie wypowie jak z trwaloscia?? bo tez musze wymienic, a cena jest kuszaca :)

Zaawansowany Użytkownik
    BMW
    E38 728 Shadow Line
    z tym amorami to jest tak jak z reszta dziwnych czesci z dziwnymi nazwami

4 max,kager,JC,SRL to tylko pakowacze i marki stworzone dla innych firm .Np 4 max to marka Inter Cars,kager to Fota ,a SRL to marka stworzona przez Polcar czyli kolejnego dystrybutora czesci .
    W srodku mozna trafic na odrzut z tasmy np sachs,a mozna trafic na totalne badziewie,nigdy nie wiadomo.

Osobiscie kupowalem kilka chlodnic Kagera i zawsze trafilem w srodku BEHR-a,a przy skraplaczach klimy w srodku była wloska Ava ,4 maxa mam w drugim aucie podpore wału i precla i jezdze,a lekko nie ma

Za ta cene bym wziął,nawet jakbym mial za dwa lata zmienic na to samo
    Ostatnio edytowane przez kat ; 03-09-2014 o 09:03

Vip Vip Awatar dealer25
    BMW
    e66 750Li
    ja mogę je polecić 3 lata jeździłem na SLR i dalej na nich jeździ aktualny e38

Zaawansowany Użytkownik
    BMW
    E38 M60B40 Manual
    Panowie wiecie co teraz produkuje SRL do e38 na tył GÓWNO dwa miesiące temu kupiłem je na tył ...Rozleciały sie przy MONTAŻU !!!!
    Tależ na którym wspiera sie spreżyna nie jest spawany do lagi tylko ruchomy zabespieczony od dołu pierścieniem (segerem) !!!!
    Gdy zakładałem spreżyne piersścień puscił i spreżyna poszła na dół z całym talerzem (wkurwiłem sie na max)
    Odesłałem je do reklamacji ale na szczeście uznali ....
    (Kupiłem na allegro na zdieciu talerz był spawany)

Zaawansowany Użytkownik Awatar Kazikm3
    BMW
    735iA 320ci cabrio
    kup ALKO, założyłem do e46 cabrio i spełniają swoją funkcję ; )
    Jeżeli miałbym ogolić się na łyso, nosić na szyi złoty łańcuch i „prać” ludzi kijem bejsbolowym, tylko po to, aby prowadzić na co dzień BMW E 38, robię to od razu.

Początkujący Użytkownik Awatar doman
    BMW
    730 V8
    Ja założyłem SLR Na przód i na tył na początku zeszłego roku i póki co jest ok (nie jeżdzę za dużo ale za to drogi w LBN jak ser szwajcarski :D )

Zaawansowany Użytkownik Awatar BRABUS
    BMW
    E32 735iL & Espace4 & K1200RS ;)
    jakis czas temu sprzedałem koledze z forum amorki SRL. Z tego co pamietam po niecalym roku juz wylaly, co prawda jezdzily na glebie, wiec pewnie to tez im nieco pomoglo. Gwarancje SRL bardzo rzadko uznaje, tlumaczac sie dziurami, zlym doborem sprezyn itd...Ogolnie jak ktos sam sobie to zmienia, to warto nawet co 1-2 lata wymieniac na nowki, ew rzadko jezdzi i po dobrych drogach, ale jesli mialbym komus placic za wymiane, wolalbym kupic cos lepszego.
    http://7er.pl/signaturepics/sigpic2642_1.gif

Vip Vip
    BMW
    750iL840Ci730LiK53
    takiego slr'a czy max geara moge założyć klocki czy tarcze ale amorki, sonde, przepływke itp gdzie ma byc konkretna wartośc i dokładność nigdy nie załoze, a przerabiałem juz to dawno, kiedys założyłem cały zawias max geara na przod do starej 730, po 6 miesiacach wszystko, doslownie wszystko było rozsypane, a tak zgniło ze nawet koncowek od drążka nie moglem odkrecic,

Zaawansowany Użytkownik Awatar Kazikm3
    BMW
    735iA 320ci cabrio
    tarcze i klocki buuuhaha
    Jeżeli miałbym ogolić się na łyso, nosić na szyi złoty łańcuch i „prać” ludzi kijem bejsbolowym, tylko po to, aby prowadzić na co dzień BMW E 38, robię to od razu.

Zaawansowany Użytkownik
    BMW
    Jest 740iL 1995 r. Ex: e38 730i, e38 735i, E39 523i,E36 320i cabrio
    14 000 km na nich zrobiłem, mam je na tyle. Nic się nie rozlało ani nie popękało. Jeśli jest to jakikolwiek wyznacznik to na oskp nowe miały po około 70%. Zakładam sam wiec jakbym miał za dwa lata wymieniać to również je założę.
    xxxxxxxxxxx (MOD edit) dysponuję blokadami rozrządu M60, M62, M62TU

Uprawnienia umieszczania postów