-
Doświadczony Użytkownik
Jeśli tak jest jak mówisz to jest naprawdę dobrze i życzę ci żeby tak pozostało a ładzionka ładna w czasach gdy była w salonie pewnie kosztowała mniej niż teraz wyniosły cie koszty malowania w przeliczeniu teraz na nasze. :P
Ale ja i tak bym nie chciał boje sie tego gazu i tyle tu naszemu koledze ten gaz zniszczył samochód i powoli niszczy mu już życie. Jesteś wyjątkiem skoro twoje bmw dobrze znosi ten gaz bo naprawdę bardzo mało beemek by poszło bez marudzenia na 2 czy też 3 generacje gazu. i wszystkie bmw co oglądałem z gazem zwykłym były śmietnikiem oglądałem jedną co silnik bardzo kulał i powiedział aa miałem gaz zwykły szczelał nie dało sie jeździć to założyłem sekwencyjny ale tez jakis kiepski był. A gość sie za puźno obudził bo zmiana instalacji nic nie pomoże silnik nie miał ochoty dobrze pracować na benzynie a co dopiero na gazie osiągi były jak W E36 z silnikiem 1.6. Ale powiem tyle w takiej instalacji gaz idzie tym szlauchem w filter czy tam do przpływki czy jest jeszcze inaczej zależy jak kto to założy i każdy cylinder dostaje dawkę losowo jeden więcej drugi mniej gazu i każdy to powie i powinien widzieć że wszystkie 6 cylindrów w takim przypadku nie dostaje po tyle samo paliwa i nigdy nie bedzie idealnego spalania a jak to jest jeszcze źle ustawione gaz kiepski to każdy ciągnie ile chce robi sie chaos wybuchy muł auto nie jedzie szarpie jednym słowem tragedia dlatego im mniej cylindrów tym lepiej to chodzi na zwykłym gazie. Zdarzały sie M70 ze zwykłym gazem ja nie wiem to już jest gorze niż Horror jestem pewny że ostatnie cylindry dostają mało gazu a te dalej pewnie wcale po obu stronach pociągną 3 pierwsze i to wszystko i jak to ma dzialać M70 to delikatny silnik jak ktoś takie coś zrobi to sam sie prosi o to zeby ten samochód ulegl samo zniszczeniu
Ostatnio edytowane przez ManiacDrifting ; 26-12-2010 o 22:47
Uprawnienia umieszczania postów