pompe paliwa wymieniłem, bo kretyn mial rezerwe jak po nią pojechałem, z czego wnioskuje ze nigdy ta kontrolka mu nie gasła, ten gaz byl tak ustawiony ze przy 2,5tys obr sie dławił i nie chcial dalej ciagnac.generalnie katastrofa.juz troche w niej porobiłem, ale jeszcze duzo pracy mnie czeka niestety ;-( bo to byl typowy bamber, który w sms mi pisał, że: "wachacze som do wymiany", albo "o kturej pan u mnie bendzie" :D taki gościu;/ zawieszenie przod zrobilem, chlodnica nowa, pompa paliwa tez, olej w skrzyni, filtr rowniez wymieniony.w silniku tez.teraz kolej na to odpalanie...ale totalnie nie wiem gdzie mam się z tym udac...bo wiesz KaczyDJ...pojade do jakiegos łba to mi powymienia wszytsko to co jest dobre, a jak pojade do znanego warsztatu to zaplace tyle ile auto jest warte:P takze nie wiem na co mam sie nastawic...jakie to beda koszta mniej wiecej. Bo uwielbiam to auto, zawsze marzylem o e32 i jak juz ją kupilem to mi ciagle robi kawały...a przeciez ja chce dla niej jak najlepiej, hehe :) a przerobienie tego gowna co mam na przyzwoita sekwencje to jaki to koszt powinien byc, bo najtaniej mi ktos zrobi za 2tys.ale w koszalinie....a na miejscu w bydgoszczy najmjiej 2350zł....to jest cena normalna , czy troche przesadzona ?