Cip cip cip cipeczki cip cip :D :D :D :hah:
http://muzyka.wp.pl/id,55486,size,2,galeria.html
Cip cip cip cipeczki cip cip :D :D :D :hah:
http://muzyka.wp.pl/id,55486,size,2,galeria.html
Co chcecie od biednej kobiety? Najeździłem się z nia troche po kraju i całkiem śmiesznie sie z nią pracuje. No dobra, teraz na poważnie: fakt, jest kobita zdrowo jeb*****, ale zrealizowałem dziesiątki jej koncertów i jesli chodzi o jej ekipę (techniczni, zespół, goście od multimediów i pirotechniki), to ma chyba najlepszy skład w kraju. Zero stresów, a i napić sie z nimi można :) Szkoda tylko że ona nie jest taka jak reszta... :/
Ex BMW: E34 525i '89, E38 740i '95, E38 750 iL '00, Jag X330
ja uważam że laska jest mistrzostwem świata
dlaczego?
bo robimy dokładnie to, o co jej chodzi !
powiem tak - gdyby teraz stanęła na progu mojego pokoju to bym na pewno nie odmówił :) i niech mi ktoś napisze ,że by odmówił ( panowie z obrączkami w plebiscycie udziału nie biorą )
OOO dyskusja się rozkręca widzę... ;) ja powiem tyle ona wie co robi jest zajebiście inteligentna, wszystko robi dla kasy i wie czego chce... ;) można ją lubić lub nie ale chodzi w tym o to żeby o niej mówić...
Swoją drogą, mimo że zaobrączkowany w sytuacji j/w musiałbym chyba się udać do psychologa (więcej nic nie powiem... ;D ).
Dreams from Dreams - 7er...
wypraszam sobie!Zamieszczone przez Neuf
myslicie, że zaobrączkowani już nie mogą?
Możemy ale w fantazjach!
hahhahaha zaobraczkowani sie oburzyli heheh swoja droga ciekawe zjawisko wszyscy jadą po dodzie a kazdy by chciał.. :D
Co do jej inteligencji to ciezko wyczuc, poprostu potrafi liczyc kase i ma sposób na jej robienie a ze sposób sie konczy to i pojawiaja sie takie dyskusje ;)
jezeli ktos ma juz obraczke to nie znaczy ze umarl. zastanawiam sie tylko czemu dopiero po slubie sa takie okazje? (niewykorzystane ;) ) a jezeli chodzi o dode to wie co robic zeby bylo o niej glosno. pamietacie wisnie (koguta) kilka lat temu wszyscy o nim mowili a teraz przeszlo na dode. panowie widzialem ja na zywo i uwierzcie ze jest niezla (nawet bardzo niezla)
P.P.K.K