Pokaż wyniki od 1 do 9 z 9

Wątek: m30b30 + Lpg tylko na PB

Mieszany widok

Poprzedni post Poprzedni post   Następny post Następny post
    Zaawansowany Użytkownik Awatar DoDominik
    BMW
    e32 m30b30 88'
    Blog
    9
    No właśnie chodzi o to że samochód nie stygnie :P

Przepływomierza nie ma sensu teraz robić bo gaz strzeli i znów go ciul trafi :(

Zaawansowany Użytkownik Awatar 7er Fanatic
    BMW
    Ciemna strona mocy
    Są też takie grzybki montujesz na obudowie od filtra lub na dolocie przed samym silnikiem, kiedy ma dojść do wybuchu one się otwierają i jest niby ok. Śmiesznie to trochę wygląda ale często już to widziałem nie tylko w bmw

Zaawansowany Użytkownik Awatar tom_0808
    BMW
    7 E32 3.5iL, 1991, automat.
    co prawda ja mam M30B35 (PB+LPG, sekwencja) i w codziennej jezdie glownie miasto pali mi 16 a w trasie komputer pokazuje 13.5 l na 100 gazu, takze 32.5 to nawet za duzo jest na V12. Proponowal bym wymiane przeplywki, a co do strzalow wymiane palca, kopulki, świec i kabli do tego jeszcze regulacja instalacji lpg. Gdy zaplon jest utrzymywany w dobrym stanie i instalacja jest dobrze wyregulowana nie ma mozliwosci zeby strzelal nawet na mikserze. Ja wymienilem swiece na Beru http://www.autopartner.pl/index.php?...mid=22&lang=pl
    i kable tez beru kosztowalo mnie to ok.750 zl ale jesli chce miec sie takie auto i zeby jezdzilo jak nalezy to czesci tez musza byc pozadnej jakosci tym bardziej ze samochod ma jezdzic na lpg.

Uprawnienia umieszczania postów