-
Doświadczony Użytkownik
Panowie chodzi o to ze ja mam ten układ od nowości ale z małego zbiorniczka pompka była wyjęta i dzialała jedna i podłączona w wężyki i ona była tylko aktywna dziś zamontowałem drugą i kabelki znalazłem do niej działa ale teraz nie wiem jak zorganizować wpięcie jej w wężyki spryskiwaczy bo tylko o to mi chodzi na proste myślenie bym zrobił to tak że rozetne przewód gumowy i wstawie tam trójnik i dołącze drugą pompke zeby dwie pompki pompowały w jeden wężyk dobrze myślę? Poprostu zeby było większe ciśnienie w układzie
Bo tak wogule to ktoś to ja miałem wpiętą jedną pompke a z drugiego była ona wyjęta i jej nie było i ja niewiedziałem że jest umnie coś takiego jak intensywne psiukanie i sie zastanawiałem o co chodzi z tym drugim zbiorniczkiem. I teraz by mi się przydało jedynie zdjęcie jak ktoś ma zamontowane je dwie i jak to jest podłączone pod wężyk .
Dzięki siudema teraz przeczytałem że wychodzą dwa osobne wężyki i możliwe jest że ja mam je spięte trójnikiem i podlączone pod jedną pompke być może wystarczy teraz go wywalić i dwa wężyki podłączyć pod dwie pompki bo wydawało mi sie że te dwa wężyki są od srony prawej i lewej jutro to sprawdzę.
Ostatnio edytowane przez ManiacDrifting ; 22-12-2010 o 21:50
Uprawnienia umieszczania postów