fabrycznie 4.4i ma 7,0..Zamieszczone przez hrabia81
fabrycznie 4.4i ma 7,0..Zamieszczone przez hrabia81
Zamieszczone przez 7ka
;D dokładnie 7,0 podaje fabryka (choć może Chrabia jakieś modyfikacje zastosował...), a Graber jeździ na paliwie rakietowym więc troszkę ma lepsze osiągi jak podaje katalog... :hah: :hah: :hah:
Dreams from Dreams - 7er...
sorry slaby za takie pytanie (oczywiscie bez zlosliwosci) ale przod auta masz dobrze poskladany?
przod poskladany delikatnie bo secento mialo hak;) 5,4 sec do setuni autentyk zmierzony a dla niedowiarkow www.bmw.pl sa dwa rodzaje silnikow 5.0 L/ Li ma 6.8s i 5.4s na sportingu ale spoko kto chce to niech bedzie nawet 7s. mam pytanie ktos ma zagazowana siodeme???
Slaby bez obrazy :)
Prosze Cie zabierz sie w sobote z nami na spot ;)
Chce zobaczyc twoje 750i jak rozpedza sie obok kronosa 750i a dokladniej 5,4 ;)
Zagazowana 7ke ? duzo osob ma na forum gazownie :)
Pablo ja na rzepaku jeżdżę :D :D :D
fabryke trzeba ulepszac !! no i jak sie silnik sprawuje na gazowni??? ponoc niezly kat ? i przyspieszenie w 8 s...
pozdrawiam
...Słaby :| w te podobno to nie wierz!... Kolega miał dużo mniejszy motor niż Wy bo 2.8 w Audi A4 Quattro miał sekwencje i naprawdę żadnej różnicy nie było podstawa to dobra sekwencja...Na przykład BRC...
Zamieszczone przez Słaby
:x :x :x
Dreams from Dreams - 7er...
sekwencja musi byc dobrze ustawiona i wtedy smiga jak Pb!
co do spotu to niech mnie ktos przewiezie 750!prosze! :oops: ja che wiedziec jak to jezdzi : / jak mam kiedys kupic to musze wiedziec co :D :medit: