Pokaż wyniki od 1 do 10 z 22

Wątek: Opony Wanli Snow Grip s-1083 kozacka opona rodem z Chin

Mieszany widok

Poprzedni post Poprzedni post   Następny post Następny post
    Zaawansowany Użytkownik Awatar _michaś_
    BMW
    730i
    hahahahaha. nie no ja jestem z nich bardzo zadowolony to fakt, a mialy byc tylko w razie musu jazdy bo bunia miala stac zima, a myslales nad tym ze to tez zalezy od kierowcy duzo, a nie tylko od opon hahahaha? zartuje teraz, nie chce bys mi udowadnial swoja 750 jak jezdzisz bo slyszalem juz pare twoich precyzyjnych akcji az do odciecia hahahah. mowiac powaznie sam jestem w szoku. jak ciebie tez zaciekawily tzn ze musza byc dobre. natomiast porownania do innych marek zostawmy fachowca ;).

Zaawansowany Użytkownik
    BMW
    ex e38 750 [m73n] 2000r.
    Cytat Zamieszczone przez _michaś_ Zobacz posta
    hahahahaha. nie no ja jestem z nich bardzo zadowolony to fakt, a mialy byc tylko w razie musu jazdy bo bunia miala stac zima, a myslales nad tym ze to tez zalezy od kierowcy duzo, a nie tylko od opon hahahaha? zartuje teraz, nie chce bys mi udowadnial swoja 750 jak jezdzisz bo slyszalem juz pare twoich precyzyjnych akcji az do odciecia hahahah. mowiac powaznie sam jestem w szoku. jak ciebie tez zaciekawily tzn ze musza byc dobre. natomiast porownania do innych marek zostawmy fachowca ;).
    Od kierowcy? Coś ty Michaś:) Siódemki same się prowadzą:)
    Poważnie zastanawiam się nad zakupem. Byłem w szoku że tak się trzymają drogi te oponki. Chyba tylko ty je masz Michaś:)
    Jeżeli znajdę rozmiar, to będę drugi. Dla mnie 215 to trochę za wąsko. Potrzebowałbym przynajmniej 225.
    monster_pl

Tagi dla tego wątku

Uprawnienia umieszczania postów