ja powiem tak, wywazyly sie bez problemu, nic mi nie trzesie, bylem juz dwa razy w pradze i raz we weidniu na nich plus nasz kochany slask ciagle, zrobilem kolo 5500km, opny wg mnie maja jeden mankament tzn hucza na asfalcie ale nic nie trzesie, nawet mam ciezko tyl postawic bokiem a jak tylko lekko odpuszcze gaz zaraz wracaja na tor jazdy, monster_pl byl swiadkiem mojej jazdy przy mega mrozie od stopu pelny gaz i pozniej ostre hamowanie plus wyjechanie z kolein, dlatego zaczal temat bo byl w szoku juz wtedy jak to jezdzi, dodam ze nie mam wogole kontroli trakcji tzn mam ja w nogach. co do huczenia przy lekko wlaczonym radiu nawet jej nie slychac. nie bede tu wychwalal nie wiadomo jak tej opony ale juz pare ludzi zaszokowala wlacznie z tym ze jeden koles ktory nie ma bmw zapytal czy mam 4x4, opona jak opona do tego chinska, cena zawrotnie niska. pomyslcie wywalicie napewno ponad 600zl za dobra opone, a w zimowce chodzi o gume i wys bieznika najbardziej to nawet jak kupowac co roku nowy komplet to macie za dwie cene powiedzmy 540zl plus skok cen moze dobije suma do 600zl, wiec powiedzmy oszczednosci nie ma tak?, ale co roku nowa opona ze swiezej gumy i nowy wysoki bieznik. przemyslcie takie rozumowanie, oczywiscie nikomu nie narzucam go, jesli woli niech ma pirelli z 4mm bieznikiem 4 sezon i tawrda guma lub tak miekka ze sie rozpada.